Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostao i bez ujaka

Mayweather odustao od povratka u ring nakon dvije obiteljske smrti

Floyd Mayweather - Tenshin Nasukawa
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
19.03.2020.
u 23:18

Prošlog tjedna je njegova bivša djevojka Josie Harris (40), s kojom ima troje djece, pronađena mrtva u svom automobilu, dok je njegov ujak i trener Roger preminuo u srijedu u dobi od 58 godina

Jedan od najboljih boksača svih vremena Amerikanac Floyd Mayweather (43) odustao je od povratka u ring nakon dvije obiteljske smrti. 

Svjetski prvak u pet težinskih kategorija, koji je okončao karijeru sa omjerom 50-0, najavio je povratak u ring tijekom ove godine.

Bila su planirana dva meča, pri čemu jedan protiv UFC-ovog borca Habiba Nurmagomedova. Međutim, nakon što je u kratkom vremenu doživio dvije obiteljske tragedije, odustao je.

Prošlog tjedna je njegova bivša djevojka Josie Harris (40), s kojom ima troje djece, pronađena mrtva u svom automobilu, dok je njegov ujak i trener Roger preminuo u srijedu u dobi od 58 godina.

Mayweather i Harris imali su buran odnos, a slavni boksač je 2010. osuđen zbog obiteljskog nasilja i dva je mjeseca proveo u zatvoru. 

- Bila sam žrtva obiteljskog nasilja i bilo mi je neugodno govoriti da sam pretučena žena - kazala je Harris u jednom od intervjua. Mayweather je negirao nasilje kazavši kako ju je pokušao obuzdati jer je bila na drogama.

Pronađena je mrtva 10. ožujka u automobilu ispred svoje kuće u Valenciji, okrug Los Angeles.

Samo nekoliko dana kasnije preminuo je i njegov ujak Roger koji je odigrao ogromnu ulogu u njegovoj karijeri. Bio je u kutu ringa u 34 borbe kako bi mu pomogao da ostane neporažen.

- Moj ujak bio je jedan od najvažnijih ljudi u mom životu unutar i izvan ringa - rekao je Mayweather nakon njegove smrti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije