Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRAZ Vodeći Nacional dočekuje oslabljeni Brodosplit inženjering

Mavrović: Vjerujem u pobjedu

09.01.2009.
u 08:28

Među najzanimljivijim susretima 10. kola Večernji 1. HMNL svakako će biti dvoboj u dvorani II Doma sportova između Nacionala i Brodosplita Inženjeringa.

– Brodosplit je podbacio u prvom dijelu sezone, ali to će mu biti dodatni motiv u utakmici protiv nas. Momčad koju čine Bajrušević, Bogdanović, Tomičić i Jarni sigurno vrijedi više od trenutačnog petog mjesta - rekao je Marinko Mavrović, trener Nacionala.

Ipak, Mavrović protiv Splićana očekuje pobjedu.

– Vjerujem da će presuditi naša duža klupa, a njima će zbog kartona nedostajati Bogdanović i Banić - najavljuje Mavrović.

Igrači Nacionala trotjednu su stanku kratili igrajući malonogometne turnire.

– Nisam zadovoljan s time, jer tako puno troše mišiće, no ja sam također to radio kao igrač, pa sada ne mogu braniti - nasmijao se Mavrović.

– Očekujemo prije svega dobru i korektnu utakmicu. Naši rezultati nisu na nivou, a sada nam nedostaju dvojica važnih igrača. Susret će biti neizvjestan, Nacional jest u prednosti, no nećemo pasti bez ispaljenog metka – kazao je Ivo Zoković, predsjednik Brodosplita inženjeringa, te najavio da će uprava kluba do kraja prijelaznog roka pojačati momčad.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije