Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazi iz HNL-a

Senzacija! Hrvat potpisuje za slavni klub i radi transfer karijere

Mato Miloš
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
12.08.2017.
u 16:52

Prošle sezone upisao je 25 nastupa u HNL-u i imao jednu asistenciju. Ove je sezone u četiri nastupa ostao bez učinka.

Hrvatski nogometaš Mato Miloš (24) proživljava sjajne trenutke u karijeri, na milimetar je do potpisa za slavni klub. Prema pisanju portugalskih medija, desni bek Istre danas bi trebao potpisati za Benficu.

Portugalska "E Bola" objavila je i fotografiju Miloša i njegova menadžera na kojoj se vidi da razgovaraju s čelnicima Benfice. Svi detalji već su dogovoreni i on bi trebao obaviti liječnički pregled te nakon toga potpisati petogodišnji ugovor. Istri bi trebalo pripasti 400 tisuća eura odštete.

Benfica je ovog ljeta prodala Nelsona Semeda u Barcelonu pa je ostala praznina na desnoj strani, a čelnici kluba odlučili su ju popuniti dolaskom Miloša.

Miloš je prošle sezone upisao 25 nastupa u HNL-u i imao jednu asistenciju. Ove je sezone u četiri nastupa ostao bez učinka.

Seniorsku karijeru započeo je u Rijeci 2011., ali nije se izborio za svoje mjesto pa je često bio na posudbama. Bio je u Cibaliji, Sieni, Speziji, Perugiji i Istri, s kojom je početkom ove godine potpisao ugovor. Sada, eto, kreće u novo poglavlje svoje karijere.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije