Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIZA PRVAKA

Potres u Rijeci! Matjaž Kek napušta klub, dolazi češki trener?

Matjaž Kek
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/6
16.11.2017.
u 22:35

Iako je Slovenac i sam javno poručio da ne namjerava pobjeći s Rujevice sada kada je najteže, u stranim medijima se pojavila priča da je on već bivši, ali i ime njegovog nasljednika.

Otkako traje rezultatska kriza Rijeke, priča se o odlasku Matjaža Keka iz kluba. Iako je Slovenac i sam javno poručio da ne namjerava pobjeći s Rujevice sada kada je najteže, u stranim medijima se pojavila priča da je on već bivši, ali i ime njegovog nasljednika.

Češki portal isport.blesk.cz tako piše, a Goal prenosi, da je trener Slovan Libereca Jindřich Trpišovský jedan od favorita uprave kluba s Rujevice za Kekovog nasljednika. Česi tvrde da su čelnici Rijeke gledali utakmicu Jihlave i Libereca i da su tada obavili prve razgovore s Trpišovskim. 

Matjaž Kek
1/19

Trenera koji je prije dvije godine u kvalifikacijama za Europsku ligu izbacio Hajduk u playoffu, navodno želi i praška Slavia.

- U Liberecu još imam posla i koncentriran sam samo na posljednja tri kola jesenskog dijela prvenstva. Nitko me iz Slavije nije kontaktirao, a jedino što znam je interes jednog kluba iz inozemstva (Rijeka) - rekao je Trpišovský.

Komentara 17

RO
rokoxy1
22:48 16.11.2017.

Netreba rijeci trener ,njoj fale igraci

DU
Deleted user
23:11 16.11.2017.

Ak je u Rijeci potres u Hajduku je megatres.

Avatar Idler 3
Idler 3
23:08 16.11.2017.

Inače kaj god tko mislil Kek je rekorder po vremenu kojeg je provel na klupi....ovo bi im svim skup čak i dobro došlo kak osvježenje !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije