Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODGOĐEN DERBI
Povratak na članak

Matjaž Kek: Zar moramo kleknuti kad Dinamo kaže da bi igrao?!

- Ne znam kome bi ta ledena ploha omogućila normalno igranje! A i vjetar je drastično pojačao. Ne bi imalo smisla... kao što ni sad nema smisla govoriti tko je za, tko protiv, to samo netko tko ima osobni interes može potencirati.

Komentari 6

DI
dirižabl
12:11 26.02.2018.

Ne morate kleknuti, samo igrati

VL
Avatar mlijeko
mlijeko
12:08 26.02.2018.

Odgodili ste utakmicu kako bi u drugom terminu imali dva, tri igrača na raspolaganju koji jučer ne bi igrali a i kupili ste dodatno vrijeme za uigravanje. Kek kaže da je već ujutro teren bio zaleđen. Što to niste prekoo medija objavili pa ljudi ne bi bez veze putovali na utakmicu. I da sam ja Batinić i ja bih odgodio utakmicu kako ste Vi Kek to željeli jer ste ga napadali i Vi i novinari čim je objavljeno da će suditi. Zbog neobavještavanja javnosti o stanju terena ujutro Kek bi trebao svima koji su došli u Rijeku nadoknaditi troškove.

VL
Avatar petrolio
petrolio
15:06 26.02.2018.

e moj kek, ovo obrazloženje ti je stvarno jadno....pa svima je jasno da ste nogama i rukama bili za odgodu da vam se za iduću utakmicu vrati župarić i da se malo posložite jer igrate loše...no zaljevanje travnjaka da se zaledi i odgodi igranje je ipak ispod nivoa

VL
ZG
zg223
15:08 26.02.2018.

mali kekec..

VL
Avatar zagorac2
zagorac2
02:30 27.02.2018.

mozda je Kek i u pravu jer prvo falili su mu neki kljucni igraci, drugo oni su tim snage dok je Dinamo tim tehnike i na ovakovom terenu je pretezno tim tehnike u prednosti a slijedeci put ce imati sve igrace na kupu i jos ce ih malo probat uigrat i nabit jos malo misica i zasto bi igral sad kad moze da odgodi utakmicu jer protiv Dinama su i onako svi i niko nece uprijet prst u rijeku ili reci da su lopovi i prevaranti, naprotiv svi ce reci bravo "postena" Rijeka i slovenac

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.