Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER SNOVA

Mateo Pavlović potpisao za Werder, Zagrebu 1,5 milijuna eura

Mateo Pavlović
Privatna fotografija
17.12.2012.
u 13:56

– To je samo potvrda da je Zagreb na pravom putu. Financijske relacije ostat će poslovna tajna – kazao je Medić

U ponedjeljak je iz Bremena stigla sjajna vijest. Zagrebov stoper Mateo Pavlović potpisao je ugovor s njemačkim prvoligašem Werderom na 3,5 godine. Pavlović je već nekoliko dana u Bremenu gdje je gledao utakmicu Werdera i Nürnberga.

– Presretan sam. Ispunio sam svoj životni san. Oduvijek sam želio igrati u Bundesligi. Nadam se da ću se nametnuti. Moji novi poslodavci zadovoljni su obavljenim poslom. Dočekao me sportski direktor Frank Baumann. Klub je uređen na svjetskoj razini. Nešto posve drugačije i novo za mene. Ovo je veliki iskorak za moju karijeru – kratko nam je referirao Pavlović iz Bremena i odjurio na druženje s čelnicima kluba.

Na potpisu ugovora bio je i Mateov otac Luka, direktor kluba Vincenzo Cavalliere i Tomislav Čilić, dopredsjednik Zagreba.

Zadovoljan je bio i Zagrebov predsjednik Dražen Medić.  

– To je samo potvrda da je Zagreb na pravom putu. Financijske relacije ostat će poslovna tajna – kazao je Medić.

No doznajemo da će Zagrebu od ovog posla pripasti oko 1,5 milijuna eura. Ono što će ostati tajna jesu uvjeti za Matea Pavlovića. Ovaj posao svakako je najbolja čestitka talentiranom stoperu za božićno-novogodišnje blagdane. 

Ključne riječi

Komentara 4

JA
JackRussell
14:18 17.12.2012.

"Ovaj transfer dokaz je dobrog rada kluba. Financijski detalji ostat će tajna – rekao je Dražen Medić." Ostvare jedan transfer svakih pet godina i to je dokaz dobrog rada kluba...hahahahahahahahahaha

JK
jkaralic
17:59 17.12.2012.

Bok! Werder ima mladu momcad ,A i Hrvati iz Bremena su uz tebe.

MR
mrcina2102
09:04 18.12.2012.

Mateo je zbilja ove godine odigrao sve utakmice na visokoj razini. Meni osobno na terenu djeluje vrlo čvrsto, angažirano, tehnički i fizički na vrlo visokoj razini. Smatram da je ponajbolji branič u ligi pa mi je zaista neobično da je prodan za "samo" 1,5 M€. Mislim da se moglo dobiti puno više da se još malo pričekalo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije