Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FINALE PAROVA

Mate Pavić: Razina igre nam je dobra, nadamo se pobjedi

10.10.2020.
u 12:00

– Odigrali smo protiv Kolumbijaca odličan meč, razina igre nam je jako dobra. Sretni smo i zadovoljni i veselimo se finalu, nadamo se još jednoj pobjedi – poručio je Pavić

Udružili su snage u lipnju prošle godine, nešto vremena trebalo im je da se pronađu, odnosno “kliknu”, kako je to danas uobičajeno reći, a sada žanju uspjehe te suradnje.

I, naravno, velikog rada. Splićanin Mate Pavić (27) i Brazilac Bruno Soares (38) u kratkom su vremenu, u nešto više od mjesec dana, u drugom Grand Slam finalu parova.

US Open su osvojili, a sada im se, nakon devet Grand Slam pobjeda u nizu, prilika za novi trijumf pruža u finalu Roland Garrosa.

U međuvremenu su Hrvat i Brazilac lani osvojili i naslov u Šangaju, a odigrali su i finale u Stockholmu. No pravi uzlet doživjeli su ove godine, nakon petomjesečne stanke zbog koronavirusa. U Parizu igraju s puno samopouzdanja koje je polufinalnom pobjedom nad Kolumbijcima Cabalom i Farahom, dvostrukim Grand Slam pobjednicima, dodatno učvršćeno. Danas ih očekuju branitelji naslova u Bulonjskoj šumi, Nijemci Kevin Krawietz i Andreas Mies.

– Odigrali smo protiv Kolumbijaca odličan meč, razina igre nam je jako dobra. Sretni smo i zadovoljni i veselimo se finalu, nadamo se još jednoj pobjedi – poručio je Pavić, a njegov 11 godina stariji partner Soares pridodao je:

– Nama je najvažnije da sačuvamo energiju i samopouzdanje koje imamo. Finalni meč uvijek je težak, nadam se da ćemo se znati nositi s pritiskom.

Pavić i Soares s Nijemcima su se dosad sastali samo jedanput, lani u Cincinnatiju, i pobijedili (7:6 (2), 4:6, 10:7).

– Mate i Bruno imaju izvrsnu kemiju, igraju jako dobro i u njihovoj igri nema rupa – kazao je Mies (30) starija polovica njemačkog tima.

Za ovog drugog, Krawietza (28), čulo se u travnju ove godine kada je stanku na turnirima iskoristio za posao na uređivanju polica u jednom supermarketu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije