Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davisov kup

Mate Pavić najavio mogući povratak u reprezentaciju: Volio bih igrati u Splitu

Ivan Dodig i Mate Pavić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
05.06.2018.
u 23:12

Izgleda kako bi se stvari mogle izgladiti uoči polufinalnog dvoboja sa SAD-om koji će se od 14. do 16. rujna održati u Splitu

Izbornik hrvatske teniske reprezentacije Željko Krajan je uoči četvrtfinala Davisova kupa protiv Kazahstana još jednom pozvao Matu Pavića.

- Očito je da se Mate osjeća povrijeđenim u vezi s prijašnjim nastupanjem u Davisovu kupu i komunikacijom sa mnom. Žao mi je ako sam nenamjerno pridonio takvom Pavićevu doživljaju i želim da okrenemo novu stranicu – kazao je izbornik Željko Krajan.

Ivan Dodig i Mate Pavić
1/7

Izbornik je uoči susreta protiv Kazahstana, kao i za svaki susret ranije Mati slao pozive, ali nije dobio odgovore. No izgleda kako bi se stvari mogle izgladiti uoči polufinalnog dvoboja sa SAD-om koji će se od 14. do 16. rujna održati u Splitu.

- Vidjet ćemo. Igraju u Splitu, volio bih igrati pred domaćom publikom. Stvari se nisu promijenile od posljednjeg puta, od početka godine, tako da ćemo vidjeti što će biti - rekao je Mate Pavić za HRT.

Najbolji igrač parova na svijetu tako je najavio mogući povratak u tenisku reprezentaciju.

Nema sumnje kako bi naša Davis kup reprezentacija bila mnogo jača, je Mate Pavić trenutačno igra u sjajno formi što je potvrdio u Roland Garrosu. 

Pavić je u paru s Oliverom Marachom izborio polufinale, a s partnericom Gabrielom Dabrowski igrat će u finalu mješovitih parova.

Komentara 4

Avatar Django
Django
08:42 06.06.2018.

Ni slučajno. Pogotovo ako je točna ova njegova izjava “ ništa se nije promijenilo”. To znači da bi on samo htio igrati u Splitu. Osim toga, vidio je da bi reprezentacija mogla do samog kraja, a nije loše da ti u biografiji piše- osvajač Davis kupa. Mi imamo jake igrače u paru, devet pobjeda za redom. Kakva bi to poruka bila jednom skromnom i poštenom Mektiću? Jer, Pavić se ne bi zadovoljio time da eventualno sjedi na klupi za rezerve, ako izbornik tako procijeni.

PR
prajdali100
07:27 06.06.2018.

Hajde Paviću molim te. Hajde, molim te igraj za svoju državu Hrvatsku.Pa što si takav !? Što vam je ???? Ako hoće hoće ! I bez njega non- stop pobjeđujemo u paru. Ma kome više podilaziti.

SA
Shariel Aron
14:19 07.06.2018.

Kažu Dalmatinci :" A di si bija kad je grmilo " ? On jedino može pokvarit atmosferu u repki.Nek bude tamo di je i dosad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije