Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAGIRAO POZNATI GLUMAC

Matador razbjesnio ljude potezom nakon borbe s bikom: 'Psihopatska pi**o'

Korida
Foto: Screenshot/Twitter
1/3
16.05.2019.
u 09:11

Snimka se ubrzo proširila društvenim mrežama, a rijetki su ostali ravnodušni. Oglasilo se i tamošnje Društvo za zaštitu životinja koje se duže vremena neuspješno bori kako bi se zabranile koride u Španjolskoj

Španjolski matador Morante de la Puebla dospio je u centar pažnje nakon skandaloznog videozapisa s njegove posljednje borbe s bikom.

Pred kraj borbe nakon što je bik već u potpunosti onemoćao i kada je bio na izdisaju od uboda, matador je izvadio maramicu i obrisao mu krvave suze na licu nakon čega ga je ubio.

Snimka se ubrzo proširila društvenim mrežama, a rijetki su ostali ravnodušni. Oglasilo se i tamošnje Društvo za zaštitu životinja koje se duže vremena bezuspješno bori kako bi se zabranile koride u Španjolskoj.

– Samo zao i perverzan um može mučiti životinju dok joj ne krene krv niz noge, a tada joj obrisati suze. Nevjerojatno  je koliko ovaj čovjek nema empatije – rekla je Silvia Barquero, predsjednica španjolske stranke koja se bori za prava životinja. 

Oštar je bio i poznati glumac i komičar Ricky Gervais:

– Prljava mala psihopatska pi**o – napisao je Gervais na svom Twitteru. 

>>> Pogledajte nježniju stranu Cro Copa


 

Komentara 19

RE
reborn
11:00 16.05.2019.

Matador "samo" radi ono što publika od njega očekuje. Psihopat? Gad? Bolesnik? Sve su te kvalifikacije na mjestu ali se primarno odnose na publiku koja to gleda i koja plaća da se to radi.

CR
crohumans
09:33 16.05.2019.

Monstrum

MA
marli
09:30 16.05.2019.

Psihopat, monstrum, greška prirode ! Za njega treba izmislit nešto što su sprave za mučenje iz srednjeg vijeka čista kamilica !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije