Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Juventus

Allegri: Mandžo se vratio nakon ozljede i napreduje iz dana u dan

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
05.12.2017.
u 00:20

Allegri je rekao kako Buffon i Pjanić imaju problema s ozljedama

Juventus u posljednjem kolu Lige prvaka u utorak (20:45) gostuje kod Olympiakosa. Utakmicu je najavio trener Juvea Massimiliano llegri:

- Krize su sastavni dio svake momčadi, ali se u svakoj krizi može pronaći pouka. Utakmica protiv Napolija neće odlučiti prvenstvo i nije prekretnica sezone, ali smo svakako zadovoljni pobjedom. Momčad je na San Paolu odigrala odličnu utakmicu, međutim moramo se smiriti i usredotočiti na predstojeće izazove. Kraj sezone je još uvijek daleko i bez obzira na to što će se događati u sljedećim mjesecima, prvak neće biti odlučen sve do kraja.

Mario Mandžukić
1/7

Allegri je rekao kako Buffon i Pjanić imaju problema s ozljedama:

- Buffon ima problema s listom, dok je Pjanić istegnuo mišić, te su njih dvojica upitni za utakmicu s Olympiakosom. Ako Pjanić ne bude igrao, to ograničava našu igru te ćemo u tom slučaju igrati s dva ili s tri igrača u sredini. Higuain se psihički i fizički osjeća dobro i zbog toga će sigurno igrati. Mandžukić se vratio nakon ozljede i njegovo je stanje iz dana u dan sve bolje.

Trener Juventusa je odbacio kalkulacije te je rekao kako neće pratiti rezultat utakmice između Barcelone i Sportinga:

- Imali smo dovoljno vremena za oporavak nakon utakmice protiv Napolija i sigurno se nećemo bazirati na rezultat utakmice koja se igra u Barceloni. Moramo pobijediti, a ako se budemo bavili kalkulacijama, riskiramo ispadanje iz Lige prvaka. Gostujuće utakmice Lige prvaka su uvijek zahtjevne i nije lako pobijediti, ali naš cilj je postizanje barem jednog gola - zaključio je Allegri.

Juventusu pobjeda znači prolazak, dok u slučaju remija i poraza Sporting ne smije pobijediti Barcelonu.

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije