Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIKEND U JAPANU

Massa zatražio da Hamiltonu oduzmu naslov

Lewis Hamilton
REUTERS
02.10.2009.
u 15:24

Ross Brawn nikad neće Rubensa Barrichella uvjeriti da će dobiti jednaku priliku za naslov kao i Jenson Button. Godine zajedničkog rada u Ferrariju i tadašnja Rubensova ponižavajuća uloga nosača Schumacherovih putnih torba stvorila je zid nepovjerenja.

– Brawn mu nije dao priliku u Ferrariju i Rubens sad sumnja da će se ista priča ponoviti i u Brawn GP-u – otkrio je Barrichellov prijatelj.

Toj tezi u prilog ide i to što će Rubens iduće sezone najvjerojatnije voziti u nekoj drugoj momčadi, dok će Jenson ostati i lako je zaključiti da bi Brawnu bilo draže da prvak postane Button, kojemu bi pet osvojenih bodova više od Barrichella u nedjeljnoj utrci u Suzuki (7 sati po srednjoeuropskom vremenu) bilo dovoljno za osvajanje naslova, dvije utrke prije kraja prvenstva.

Felipe Massa je, pak, zatražio da Hamiltonu oduzmu prošlogodišnji naslov jer je Renaultovo namještanje rezultata utrke u Singapuru 2008. Brazilcu uskratilo osvajanje naslova prvaka. (ir/VLM)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije