Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sramotna poruka

Martin Pauk mogao bi izletjeti sa sudačke liste HNS-a zbog vrijeđanja

Martin Pauk
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
08.01.2019.
u 20:19

'Pokrenut ćemo postupak utvrđivanja činjenica vezanih za navedenu objavu, koju smatramo nepriličnom za nogometnog djelatnika, ako se uistinu radi o objavi g. Pauka', piše u priopćenju HNS-a

Splitski gradski vijećnik i sudac HNS-a Martin Pauk na svom je Facebooku napisao:' Polnoćka je prošla, deco iz Armade. Vratite se kući, sarme vam se hlade! Hristos se rodi'.

Pauk je kasnije uklonio poruku, ali nekoliko sati bilo je dovoljno da ona postane viralna.

Martin Pauk
1/6

A sve je počelo nakon što je Torcida po noći na Kantridi ostavila poruku Armadi, čestitajući im pravoslavni Božić.

Pripadnici Armade došli su pred prostorije Torcide u Split i razvili transparent 'Herojske akcije pod okriljem noći, ovako svatko može doći'. A onda se uključio i Martin Pauk. na njegovu sramotnu poruku reagirao je i Hrvatski nogometni savez.

'Pokrenut ćemo postupak utvrđivanja činjenica vezanih za navedenu objavu, koju smatramo nepriličnom za nogometnog djelatnika, ako se uistinu radi o objavi g. Pauka. Nakon toga ćemo odlučiti o daljnjem postupanju sukladno postojećim pravilnicima, o čemu ćemo pravodobno obavijestiti javnost', piše u priopćenju HNS-a.

Martinu Pauk nalazi se na listi sudaca HNS-a, a sada bi s nje mogao biti izbačen.

>> Pogledajte video: Utjecaj Zdravka Mamića na Dinamo apsolutno ne slabi

Ključne riječi

Komentara 20

PI
pinkec
01:47 09.01.2019.

Ne razumjem? Gdje je tu uvreda? Kako malo treba Rijeci, koja blati i vrijeđa sve Hrvatsko, da se nađu uvrijeđeni? Što je u ovoj rečenici vrijeđanje? Bože moraš hodati po trepavicama, kad se radi o ovim saboterima. Nedaju disati, ati, a onda se bune ako kažeš dobar dan, a ono po njihovom je već poslije podne. Bože sačuvaj njih, ovih medija i ljudi koji ih uzimaju za ozbiljno i daju im podporu, kroz ove glupe i neprijateljske medije.

DU
Deleted user
20:24 08.01.2019.

Ljevicari i pripadnici samo jedne nacionalne manjine razumiju satiru iskljucivo kad je oni produciraju. Sto je lose kad ovaj nazovimo ga desnicar cestita bozic rijeckoj armadi?

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
22:51 08.01.2019.

Onaj nož pod modrićevim vratom na plakatu prije svjetskog prvenstva, dali je neko odgovarao, naravno da nije, gospodo draga svatite već jednom da smo pod okupacijom skojevaca, kompletan represivni aparat drže oni uključujući medije, stranke, kompletan politički prostor, državne institucije,, ma sve skojevci drže, narod im služi samo za dekoraciju, iseljavanje naroda veće je no 45, vode nas u propast raspikuće, gori su od očeva i djedova šumskih razbojnika tisuću puta, ni jedan jedini zakon ne donose na dobrobit naroda sve kontra naroda, šta nam je činit, tjeraj to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije