Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA Auckland

Martić u drugom kolu, Fett uspješna u kvalifikacijama, Vekić ispala

Petra Martić
Foto: Press Association/Pixsell
1/6
01.01.2018.
u 09:15

Petra Martić je nadigrala Čehinju Marketu Vondrousovu, a Jana Fett Japanku Miyu Kato.

Hrvatska tenisačica Petra Martić plasirala se u 2. kolo WTA turnira u Aucklandu, ona je u dvoboju 1. kola sa 7-6 (2), 6-3 za sat i 25 minuta nadigrala Čehinju Marketu Vondrousovu.

U 2. kolu će Martić igrati protiv pobjednice susreta između prve nositeljice Dankinje Caroline Wozniacki i Amerikanke Madison Brengle.

Nastup u glavnom turniru u Aucklandu u ponedjeljak je izborila i Jana Fett, ona je u posljednjem kolu kvalifikacija svladala Japanku Miyu Kato sa 6-3, 6-4, a suparnica u 1. kolu bit će joj 19-godišnja Amerikanka Sofia Kenin, koja je za nastup u glavnom ždrijebu dobila pozivnicu organizatora.

Petra Martić
1/8

Donna Vekić nije se uspjela plasirati u 2. kolo WTA turnira u Aucklandu, uspješnija od nje je u susretu 1. kola bila Belgijanka Kirsten Flipkens sa 7-6 (5), 3-6, 6-4 nakon više od dva i pol sata igre.

Dvadesetjednogidišnja Vekić tako niti u petom međusobnom susretu nije uspjela stići do prve pobjede protiv 10 godina starije Belgijanke.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije