Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA RIM

Martić izbacila igračicu s kojom je prošli tjedan igrala zajedno u parovima

WTA Premier 5 - Italian Open
POOL/Reuters/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
10.05.2021.
u 13:43

Bio je to njihov drugi međusobni dvoboj i prva pobjeda Martić, koja je ujedno prekinula crni niz poraza, jer je na četiri turnira zaredom bila poražena na startu (Madrid, Istanbul, Miami i Dubai)

Prošli tjedan hrvatska tenisačica Petra Martić i Amerikanka Shelby Rogers igrale su zajedno u parovima na WTA 1000 turniru u Madridu i stigle su do četvrtfinala, a u ponedjeljak su se sučelile u 1. kolu WTA 1000 turnira u Rimu i slavila je Petra Martić sa 5:7, 6:3, 6:4.

Bio je to njihov drugi međusobni dvoboj i prva pobjeda Martić, koja je ujedno prekinula crni niz poraza, jer je na četiri turnira zaredom bila poražena na startu (Madrid, Istanbul, Miami i Dubai).

Martić je dobro krenula u meč i prva došla do "breaka" i vodstva 3:0, ali potom je dva puta izgubila svoj servis, a time i prvi set. U drugom setu kod vodstva 4:3 hrvatska tenisačica radi "break" i na svoj servis ima priliku poravnati na 1:1. No, do toga je teško došla jer je morala spasiti tri vezane "break-lopte".

 U odlučujućem setu Petra Martić spasila je jednu "break-loptu" u šestom gemu i četiri u osmom, da bi u preostala dva gema dopustila protivnici samo dva poena i tako je došla do pobjede nakon 2 sata i 30 minuta borbe. 

 U sljedećem kolu Petra Martić igrat će protiv bolje iz dvoboja između Francuskinje Kristine Mladenović i Švicarke Belinde Benčić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije