Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrao i Ćaleta-Car

Marseille nastavio utrku s PSG-om, slavio šesti puta zaredom!

Olympique de Marseille
Foto: Reuters/Pixsell
09.12.2019.
u 00:01

Duje Ćaleta-Car je odigrao cijeli susret za OM, dok Toma Bašić nije nastupio za goste

U derbiju 17. kola francuskog nogometnog prvenstva Marseille je na stadionu Velodrome pobijedio Bordeaux sa 3:1 upisavši šestu pobjedu u nizu.

Bordeaux je poveo u 31. minuti sjajnim pogotkom Yacinea Adlija sa više od 25 metara, no OM je u nastavku susreta uspio okrenuti rezultat.

Izjednačio je Jordan Amavi u 48. minuti, za 2:1 je zabio Morgan Sanson u 60. minuti, a pobjedu domaćina potvrdio je Radonjić u sudačkoj nadoknadi.

Duje Ćaleta-Car je odigrao cijeli susret za OM, dok Toma Bašić nije nastupio za goste. 

Na ljestvici vodi PSG sa 39 bodova, Marseille je drugi sa 34 boda, dok Lille na trećem mjestu ima 28 bodova. Rennes ima 27, a Bordeaux i Nantes po 26.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije