Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER SPLITA

Marović uoči Zadra: Moramo imati vjeru u sebe

Ante Marović
Foto: Vecernji.hr
16.03.2018.
u 12:56

- Stiže nam kvalitetna ekipa, odlično popunjena na svim pozicijama, u vrhu su Hrvatske lige. Žele u finale prvenstva Hrvatske, barem tako je kazao njihov trener.

Evo još jednog dalmatinskog derbija, u 19. kolu Hrvatski Telekom Premijer lige na Gripe stiže Zadar (nedjelja, 17.05).

- Stiže nam kvalitetna ekipa, odlično popunjena na svim pozicijama, u vrhu su Hrvatske lige. Žele u finale prvenstva Hrvatske, barem tako je kazao njihov trener. Mi moramo poboljšati igru u oba smjera ako se želimo suprotstaviti Zadru. Nema juriša, nema obećanja, moramo biti agresivni svih 40 minuta i čekati svoju šansu, koja bi uz pomoć publike mogla doći. Moramo biti maksimalni u pristupu, imati vjeru u sebe i ta utakmica će biti neizvjesna do kraja. Svaki protivnik je opasan koliko mu dopustiš, prema tome moramo biti pravi u obrani, napaljeni... Nema razloga da igrači glavom i bradom ne budu maksimalno u utakmici svih 40 minuta, ako hoćete i napaljeni i onda rezultat neće izostati. Gledano u povijest utakmice sa Zadrom uvijek su bile užitak, vjerujem da će tako biti i u nedjelju - kazao je pomoćni trener Splita Ante Marović.

Razigravač "žutih" Goran Filipović najavio je da će igrači dati sve od sebe da bodovi ostanu na Gripama.

- Zadar ima super sezonu, dizat će se u Hrvatskoj ligi, popunjeni su na svim pozicijama. Moramo biti koncentrirani 40 minuta ako želimo pobjedu, jer će kažnjavati sve naše pogreške. Dat ćemo sve od sebe da bodovi ostanu na Gripama. U Zadru smo pokazali da se možemo nositi s njima. Mi pokušavamo držati svoj ritam, ne ulaziti u euforiju u pobjedama, ne gubiti glavu u porazima - rekao je Filipović. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije