Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VN JAPANA

Marku Webberu 'pole-position' na Suzuki!

Mark Webber
Reuters
12.10.2013.
u 15:34

Iza Webberovog dvojca stigli su Mercedesov Lewis Hamilton te Lotusov Romain Grosjean

Vozači Red Bulla Sebastian Vettel i Mark Webber kreću iz prvog reda na Velikoj nagradi Japana, no uz jedno iznenađenje - najbrži u kvalifikacijama nije bio aktualni trostruki svjetski prvak Vettel već njegov momčadski kolega Webber. Bio je to Australcu 12. \'pole-position\' u karijeri, a imao je vrijeme 1:30, 915. Nijemac je zaosta 174 tisućinke sekunde.

Iza Webberovog dvojca stigli su Mercedesov Lewis Hamilton te Lotusov Romain Grosjean. Ferrarijev Fernando Alonso bio je osmi u kvalifikacijama, a ako u utrci ne bude plasiran među prvih osam, a Vettel pobjedi, Nijemac će potvrditi četvrti uzastopni naslov.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije