Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova stanica

Pjaca karijeru spašava u najstarijem londonskom premierligašu?

Marko Pjaca
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/7
07.01.2019.
u 11:08

Pjaca je u Juventus stigao iz Dinama za 23 milijuna eura u ljeto 2016. godine, a upravo se klub iz Maksimira jedno vrijeme spominjao kao mogućnost gdje bi naš reprezentativac mogao pokušati oživjeti karijeru

Hrvatskom reprezentativcu Marku Pjaci moglo bi konačno 'svanuti' na nogometnom terenu. Nakon neuspješne posudbe u Schalkeu i ne baš zadovoljavajuće u Fiorentini koja nije pokazala interes za otkup krilnog nogometaša, kao što ni Juventus nije pokazao da računa na njegove usluge jednom kada se vrati u klub iz Torina, Pjaca bi sreću mogao potražiti u engleskoj Premier ligi

Prema pisanju Tuttosporta, talijanski stručnjak na klupi Fulhama Claudio Ranieri navodno je jako zainteresiran za mladog hrvatskog igrača kojem su ozljede usporile napredak. 

Pjaca je ove sezone upisao 16 nastupa za Viole, a pritom je upisao samo jednu asistenciju. U Fulham bi također trebao otići na posudbu nakon čega bi ga morali otkupiti za 20 milijuna eura. 

Galerija: Dejan Lovren protiv Manchester Cityja

Marko Pjaca
1/5

Podsjetimo, Pjaca je u Juventus stigao iz Dinama za 23 milijuna eura u ljeto 2016. godine, a upravo se klub iz Maksimira jedno vrijeme spominjao kao mogućnost gdje bi naš reprezentativac mogao pokušati oživjeti karijeru.

Fulham se trenutno nalazi na pretposljednjem mjestu lige s 14 bodova iz 21 utakmice.

>> Pogledajte što je ovaj Englez rekao o Dinamovoj nogometnoj školi

 

 

Komentara 5

WE
weAreCro
18:46 07.01.2019.

Pjaca, Halilovic, Rog, Coric...zovite mamica da vas primi nazad u dinamo pa onda kad budete opet isli vani izbjegavajte samo italiju

ČI
čikaga
20:30 07.01.2019.

To nije politika klubova već igrača i njihovih TATEKA. Toliko da se zna. Hvala lepo gospodo.

DI
didajoza
12:53 07.01.2019.

Nije Pjaca jedini kojeg su nezrelog prodali Dinamo je uzeo novac a Juventus nezna šta će. Tako je i Halilović pa Balić, Ćorić i još puno njih koji su bili perspektivni a poslije ih nigdje. To je politika naših Klubova!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije