Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Schalke

Samo želi igrati: Pjacu može zabrinuti izjava trenera Tedesca

Marko Pjaca
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
1/5
12.02.2018.
u 21:55

Izjava Schalkeva stručnjaka mogla bi zabrinuti našeg igrača. Naime, na pitanje o napadačima Tedesco je izjavio kako najviše vjeruje Embolu, Burgstalleru i Di Santu

Marko Pjaca u zimskom prijelaznom roku je iz Juventusa došao na posudbu u Schalke. Tražio je veću minutažu kako bi se nametnuo izborniku Zlatku Daliću za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

U bundesligašu su ga sjajno prihvatili te je odigrao tri utakmice u njemačkoj ligi. Jednu je počeo od prvih jedanaest, ali je zamijenjen u 56. minuti. U ostale dvije utakmice igrao je 35, odnosno 20 minuta.

Marko Pjaca
1/5

U subotu je u 22. kolu Schalke gostova kod Bayerna te izgubio s 1:2. Hrvatski reprezentativac bio je na klupi s pričuvama, a trener Domenico Tedesco nije mu dao priliku.

Izjava Schalkeva stručnjaka mogla bi zabrinuti našeg igrača. Naime, na pitanje o napadačima Tedesco je izjavio kako najviše vjeruje Embolu, Burgstalleru i Di Santu. 

- Njih trojica su fizički moćni igrači koji su nam trenutačno najpotrebniji. S njima manje gubimo lopte te će i ubuduće igrati zajedno od prve minute - rekao je Domenico Tedesco.

Marko Pjaca je u Juventus došao u ljeto 2016. godine, a lani se u ožujku ozlijedio u prijateljskoj utakmici u Tallinnu. Tada je Hrvatska izgubila od Estonije (0:3), a Marko je zbog ozljede koljena pauzirao osam mjeseci.

Komentara 3

Avatar Tom Tornado
Tom Tornado
23:06 12.02.2018.

Venerdi Bulgaro(domenico tedesco) je mlad i neiskusan trener vidi se i po izjavi kojom se ogranicava na neke igrace .....a sos 04 ima tu srecu da je cijela liga dosta losa(osim Bayerna) pa se nalazi tu di se nalazi.

GE
gerearsenal
06:59 13.02.2018.

plicak od trenera!

BU
Bubalamala
11:16 13.02.2018.

Pjaca ima problem kao i mnogi naši igrači da se jako malo sastaju sa loptom.Gledao sam te utakmice kad je zamjenjen u 56 min. a do tada je imao tri, četiri lopte u nogama a jedan Burgstaller stalno je na lopti i prava prijetnja za protivničke obrane. Zato je trener u pravu jer ne može čekati da naš igrač napravi jedan dobar potez to u Bundesligi nije dovoljno !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije