Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Derbi na Čizmi

Marko Livaja na klupi, Juventus želi našega Jelavića

'Inter Milan\'s  Croatian forward Marko Livaja (R) fights for the ball with Partizan Belgrade\'s midfielder Milan Smiljanic during the Europea League football match Inter vs Partizan on October 25, 20
'OLIVIER MORIN'
03.11.2012.
u 09:14

Juventus večeras želi 50. put utakmicu završiti bez poraza te se približiti rekordu Milana koji je bio 58 puta neporažen (91.-93.)

Nogometaši Juventusa u večerašnjem derbiju 11. kola protiv Intera pokušat će produljiti niz nepobjedivosti u talijanskoj ligi na čak 50 utakmica! No, i Inter je u velikoj formi, postigao je osam pobjeda uzastopno.

– Bilo bi lijepo srušiti rekord Milana od 58 utakmica bez poraza, ali ne opterećujemo se statistikom. Bitnije nam je da na kraju osvojimo naslov – kaže vođa Juventusa Andrea Pirlo.

Marko Livaja najavljen je na klupi Intera, čekat će priliku da uđe umjesto Cassana ili Milita.

Diego Milito osvrnuo se na sve češće usporedbe Interova trenera Andrea Stramaccionija s Joseom Mourinhom.

– Stramaccioni je sjajan trener, ali nemojmo pretjerivati. Tek je na početku karijere, a Mourinho je osvojio sve što se može – naglasio je napadač Intera.

Talijanski mediji pak pišu da Juventus u zimskom prijelaznom roku želi dovesti Nikicu Jelavića, a navodno je spreman ponuditi 10-ak milijuna eura.

Komentara 1

KA
kajinx
13:42 03.11.2012.

Ne vjerujem da će ga Everton pustiti. Dao je najviše golova u timu, sa dvije utakmice manje radi povrede.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije