Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobra vijest

Hunt prošao bez težih ozljeda!

Mark Hunt
Foto: Facebook/Mark Hunt
12.05.2015.
u 13:56

Ostaje pitanje kakva je sudbina Marka Hunta nakon ovog poraza. Kad se oporavi i vrati u oktogon bit će mu potrebna pobjeda jer treći poraz u nizu bitno bi utjecao na njegovu budućnost

Stipe Miočić doslovno je pretukao Marka Hunta u četiri i pol runde meča u australskom Adelaideu. Miočić niti u jednom trenutku nije bio u opasnosti i uvjerljivo je slavio, a osim teških udaraca Hunt će pamtiti i dane uoči samog meča.

Poznat je kako je Hunt uvijek na gornjoj granici kad je kilaža u pitanju, a tako je bilo i ovom prilikom te je na dana vaganja "Super Samoanac" imao 120.5 kg. Hunt je navodno u tri tjedna skinuo 20 kilograma, a kako je rekao njegov menadžer na dan vaganje je bio potpuno dehidriran i iscrpljen.

Iako ga je Miočić doslovno premlaćivao u tom meču, Huntov menadžer John McRae, je poručio kako je liječnički pregled nakon meča pokazao da Hunt nije zadobio teže ozljede i da je izgledao puno gore nego što se osjećao, piše Fight Site.

Ostaje pitanje kakva je sudbina Marka Hunta nakon ovog poraza. Kad se oporavi i vrati u oktogon bit će mu potrebna pobjeda jer treći poraz u nizu bitno bi utjecao na njegovu budućnost.

>>Političar nakon borbe Miočić - Hunt: I sad oni žele legalizirati ovu skandaloznu brutalnost!

>>Evo kako legendarni Mark Hunt izgleda nakon što ga je prebio Stipe Miočić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije