Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAVJETNIK

Mario Stanić otvoreno progovorio o stanju u Hajduku, spominjao ulicu i masone

Mario Stanić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
20.02.2020.
u 12:29

Rekao sam da će biti fokus na naš omladinski pogon, a teren je jedino mjerilo - poručio je Stanić

Na Poljudu se pred novinarima našao savjetnik predsjednika Uprave za sportsku politiku Mario Stanić koji je govorio o zimskom prijelaznom roku, ali i o nekim aktualnim pitanjima u splitskom prvoligašu. 

Novinare je zanimalo zašto nije bilo igrača poniklih u Hajduku u prvih 11 u Koprivnici? 

- Rekao sam da će biti fokus na naš omladinski pogon, a teren je jedino mjerilo - poručio je Stanić na početku. 

Zašto nije došao napadač ?

- Nećemo dovoditi igrače samo da bi ih dovodili, možda su nam kriteriji previsoki, a možda nam financije ne dopuštaju. Napadači su danas skupi, ali i koštaju. Potrošili smo mnogo energije, ali nismo našli adekvatno pojačanje.

- Stiglo je i pitanje o Darku Nejašmiću, ponajboljem igraču Hajduka u jesenskom djelu koji na Transfermarktu vrijedi dva milijuna eura, ali koji kod Tudora ne igra.

-  Mi smo tu da štitimo igrače i da im budemo podrška. Moram biti otvoren, o njemu je izašlo tekstova kao o cijelom Hajduku, očito postoje lobiji i interesne skupine koje rade medvjeđu uslugu tako mladom igraču. Isti slučaj je i mali Čolina i stavljamo im dodatni teret na leđa. Agenti nekada rade na štetu igrača. Apsurdno je očekivati da će se netko nametnuti putem medija - jasan je bio Stanić koji je rekao i kako je sitaucija bolja nego je predstavljena u medijima.

- Prića se da nas vode ulica, da klub odgovara nekim drugim ljudima, još samo fale masoni pa da priča bude potpuna. Situacija je puno bolja - poručio je Stanić.

>>> Pogledajte što je još rekao Mario Stanić

Ključne riječi

Komentara 2

DA
damyr26
21:03 20.02.2020.

To je govorio Bonačić pa su ga počešljali bejzbol palicom

DU
Deleted user
19:38 20.02.2020.

Opa u postoje lobiji i interesne skupine..........ma nije moguće.U tako poštenom klubu koji više vodi brigu o Dinamu i Lokomotivi nego o sebi i svojim mliječnim proizvodima,nije moguće!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije