Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Split

Mario Stanić napravio prvi korak u novom klubu - učlanio se u Hajduk

Mario Stanić
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/5
17.12.2019.
u 21:46

Hajduk će se posložiti i resetirati prije ili poslije. Ne zbog mene, zbog vas, već zbog energije koja je prisutna i doći će trenutak kada će se ona manifestirati na pravi način - kaže Stanić

Mario Stanić bit će u Hajduku savjetnik predsjednika Uprave Marina Brbića. Bivši vatreni se već drugi dan od preuzimanja dužnosti u klubu učlanio u Hajduk.

Na Poljud je uz Stanića stigao i Ivan Kepčija koji je imenovan novim sportskim direktorom.

- Mi ne preuzimamo Hajduk, dolazimo se podrediti Hajduku. Želimo ostaviti trag. Za to će trebati vremena i povjerenja. Ne želim ništa obećavati, dat ćemo maksimum - kaže Mario Stanić i dodaje:

- Hajduk će se posložiti i resetirati prije ili poslije. Ne zbog mene, zbog vas, već zbog energije koja je prisutna i doći će trenutak kada će se ona manifestirati na pravi način. Nećemo bježati od odgovornosti, radit ćemo greške.

>> Pogledajte kako je nastala hajdučka milenijska fotografija 

Ključne riječi

Komentara 11

HR
Hrabraja
22:25 17.12.2019.

A sada jos da se učlani u Torcidu

DU
Deleted user
23:10 17.12.2019.

Opa miki......miriše na fritulu

DU
Deleted user
22:20 17.12.2019.

Sat mu otkucava... s ovim kapacitetom bu se Hajduk puno pomagal

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije