Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPULARNI HRVAT

Mario Mandžukić sprema nešto neočekivano? Ova odluka mnoge bi iznenadila

Mario Mandžukić
Foto: PA/Pixsell
1/6
10.07.2020.
u 12:38

Mandžukića su povezivali s povratkom u Italiju i prelaskom u Rusiju ili Tursku, a sada su se javili i Belgijci. Tamošnji mediji pišu da bi bivši vatreni mogao prijeći u Club Brugge.

Vijest da je Mario Mandžukić raskinuo ugovor s katarskim Al-Duhailom i postao slobodan igrač izazvala je dosta pozornosti u stranim medijima.

Mandžukića su povezivali s povratkom u Italiju i prelaskom u Rusiju ili Tursku, a sada su se javili i Belgijci.

Tamošnji mediji pišu da bi bivši vatreni mogao prijeći u Club Brugge. Napominju da je Mandžo u Kataru zarađivao sedam milijuna godišnje, ali i da Club Brugge može ponuditi dobre uvjete o čemu svjedoči i dovođenje nekadašnjeg vratara Liverpoola Simona Mignoleta.

Kao vezu za ovaj posao Belgijci vide Mandžina menadžera Ivana Cvjetkovića koji se brine i o karijeri braniča Bruggea Mateja Mitrovića.

Ruski mediji nedavno su kontaktirali Cvjetkovića koji im je rekao:

- Ima li Mandžukić ponudu iz Rusije? Mario je tek postao slobodan igrač. Želimo izbjeći nagađanja o njegovoj budućnosti, tako da nisam spreman to komentirati. Mogu samo reći da će Mario definitivno nastaviti igrati.

Club Brugge prvak je tamošnje lige, no treba reći da bi ipak bilo iznenađenje da 34-godišnji Mandžukić završi u Belgiji.
 

Ključne riječi

Komentara 2

DH
dalibor.hren
15:18 10.07.2020.

Belgijci, Austrijci, Bugarci...e, pismenosti!? Isto kao i granični prijelaz u Macelju i Dinamo gostovao u Mačama...Na žalost, našim je novinarima hrvatski jezik - strani jezik!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije