Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marijeva lekcija

Evo kako je Mandžukić oduševio španjolske navijače: 'Dajte nam više takvih igrača'

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
16.04.2015.
u 13:07

Našeg Super Marija hvalili su i na Asu, Sportu i Mundo Deportivu, na kojem je poseban članak posvećen njegovoj gesti.

Mario Mandžukić u središtu je pozornosti španjolskih i svjetskih medija. Upravo on obilježio je prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka između Atletica i Reala koja je završila 0:0.

Mario u svakom susretu protiv Reala (ove sezone igrali su ih čak sedam) vodi bespoštednu borbu s protivničkim braničima, ali ovoga puta sigurno mu je bilo najteže. Od prve sekunde vidjelo se da ga protivnici neće štedjeti, ali ni on njih. Borio se kao lav, fotografija njegove krvave glave obišla je svijet, ali on nije posustao, igrao je unatoč svemu do posljednje minute. I može se nekome on ne sviđati, može netko govoriti da je prgav, ali ono što mu nitko ne može osporiti jest činjenica da za svoju momčad uvijek daje sve od sebe, da je beskompromisni 'fajter' i za to mu treba skinuti kapu. To su jučer prepoznali i njegovi suigrači te trener.

– Mandžukić nam daje veliku snagu i momčad ga treba, a živci mu prorade tek kada mu netko napravi nešto loše, rekao je Gabi, a pohvalio ga je trener Simeone koji mu je dao svih 90 minuta.

– Mandžo je bio onakav kakav nam treba. Cijelu utakmicu fantastično se borio sa stoperima Reala i, prema mome mišljenju, odradio je jako dobar posao.

A osim na terenu, Mario se iskazao i izvan njega dan nakon utakmice. Naime, internetom je krenula rasprava o tome je li ga Carvajal ugrizao, radio se novi ''slučaj Suarez'', ali hrvatski reprezentativac gospodski je sve prekinuo.

"Susret je bio vrlo težak i obje su momčadi dale sve od sebe, ali za mene nije bilo ničega spornoga, nije bilo ugriza, ništa se nije dogodilo", oglasio se samoinicijativno na Twitteru i oduševio Španjolce.

Objava njegova priznanja odjeknula je u španjolskim medijima, na uglednoj Marci taj je članak bio u Top 5 najčitanijih, a s više od tisuću komentara bio je najkomentiraniji članak na portalu.

"Trebamo više igrača poput njega! Veliki ratnik na terenu, a iskren izvan njega", jedan je od komentara koji je dobio najviše pozitivnih ocjena, a nadovezao se još jedan čitatelj:

"Mandžukić je ispao velik. Samo njega, Torresa i Griezmanna poštujem iz Atletica. Velika gospoda", napisao je navijač Reala.

Našeg Super Marija hvalili su i na Asu, Sportu i Mundo Deportivu, na kojem je poseban članak posvećen njegovoj gesti.

"Mandžukić je napravio gestu koju treba pohvaliti i to treba biti primjer za svakog sportaša. Sam se javio i okončao raspravu o tome je li ga Carvajal ugrizao i to se treba pohvaliti. Lakši način bio mu je šutjeti i pustiti raspravu, ali otišao je korak dalje i sve demantirao. Ne samo da je dao lekciju svima u nogometu, već i nama novinarima koji se često izgubimo", napisao je novinar Mundo Deportiva.

>>Mandžino priznanje: Carvajal me nije ugrizao, ništa se nije dogodilo

>>Carvajal u čudu: Ja ugrizao Mandžukića? To nije točno!

Komentara 29

Avatar jwayne
jwayne
14:26 16.04.2015.

nije li jučer bila vijest da mu se smije cijeli svijet ...a danas već oduševljava ... hrvatsko novinarstvo rastura :(

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
13:26 16.04.2015.

super mario!

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
13:26 16.04.2015.

super mario!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije