Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIŠTA OD DERBIJA

Cvitanoviću nejasna odgoda: Mi smo htjeli igrati, a Rijeka ne

Rujevica
Foto: Goran Kovacic/pixsell
1/11
25.02.2018.
u 19:14

- Oni nisu htjeli igrati, naš kapetan je izašao, a igrači su mi rekli da žele igrati, da je sve u redu s terenom. Mi smo s takvim stavom izašli pred suce, ali oni su bili protiv.

Derbi Rijeke i Dinama trebao se danas odigrati na Rujevici, ali je zbog vremenskih uvjeta otkazan. To se nije svidjelo treneru Dinama Mariju Cvitanoviću.

- Oni nisu htjeli igrati, naš kapetan je izašao, a igrači su mi rekli da žele igrati, da je sve u redu s terenom. Mi smo s takvim stavom izašli pred suce, ali oni su bili protiv. I sudac je odlučio da se neće igrati. To mi remeti planove.  Vidio sam na svojim igračima odlučnost i karakter, da žele odigrati utakmicu, da se vrate na onaj put - rekao je Cvitanović, prenosi Goal.

- Remeti nam ovo neke stvari, morat ćemo se prilagoditi iako su ovaj tjedan najavljene velike hladnoće. Vidjet ćemo kako se pripremiti za utakmicu u nedjelju - rekao je Cvitanović.

Podsjetio je trener Dinama i na utakmicu protiv Olympiakosa iz 1998. godine koja se igrala po užasnim uvjetima na Maksimiru, a na kraju je završila remijem 1:1.

- Pamtim Olympiakos i to smo spominjali u razgovoru. Ne mogu natjerati suca da igramo.... Trenirali smo na Rujevici normalno. Malo puše, hladno je - dodao je Cvitanović.

Komentara 2

SE
senior
00:05 26.02.2018.

Po Rijeci se priča da Rijeka nije htjela igrati utakmicu i da su neposredno prije utakmice teren polivali da se smrzne. -To su radili radi toga da dobiju vreme da neke igrače osposobe u međuvremenu za igru. Ako je i od Miškovića dokazuje da je mišić koji se pravi veliki baja. Lijepo bi bilo kada bi vlasnik jednog kluba postao i šef HNS-a.

Avatar javorko
javorko
07:29 26.02.2018.

"igrAlo se uzasnim uvjetima" hahaha u Rusiji se nikad ngomet nije igrao ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije