Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBENO

Mario Brkljača novi glavni skaut Hajduka

Mario Brkljača
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
07.11.2018.
u 07:00

Brkljača je kao igrač za Hajduk odigrao 48 službenih i 23 prijateljske utakmice, a pri tom je postigao ukupno osam pogodaka.

Mario Brkljača novi je glavni skaut HNK Hajduk. Nekadašnji prvotimac Bijelih jučer je potpisao ugovor i odmah će započeti s radom. 

Brkljača je kao igrač za Hajduk odigrao 48 službenih i 23 prijateljske utakmice, a pri tom je postigao ukupno osam pogodaka. 

Kao profesionalni igrač karijeru je započeo u NK Zagreb, a osim Hajduka nastupao je još za Cagliari, Sibir Novosibirsk, SV Mattersburg, CSKA Sofiju i Krku iz Novog Mesta. 

Nakon igračke karijere radio je kao skaut španjolskog Alavesa za jugoistočnu Europu, a neko vrijeme obnašao je i funkciju sportskog direktora u Rudešu. 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
07:25 07.11.2018.

Zašto Hajduku treba scout kada je očito da ima sjajnu ekipu koja je dominantna Istri i Rudešu u borbi za obstanak u HNL-u?

DU
Deleted user
07:15 07.11.2018.

Odlican skaut i to jos malo kad nk hajduk ispadne u drugu ligu ...pa ce tami biti hajduk 1 i hajduk2..

SV
sanja.vrban.14
08:40 07.11.2018.

nikakav igrač,do sada je bio u Rudešu,pa vidio da kola idu nizbrdo,pa se "prodao" dalje,protuha obična i bezveznjak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije