Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prihvatili ga

Nestašni Mario Balotelli produžio ugovor s Nicom

Mario Balotelli
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
26.06.2017.
u 00:32

"S oduševljenjem možemo potvrditi kako je Mario Balotelli potpisao novi ugovor s klubom", objavila je Nice

Kontroverzni talijanski napadač Mario Balotelli (26) produžio je ugovor s francuskim nogometnim prvoligašem Nicom, objavio je klub u nedjelju.

"S oduševljenjem možemo potvrditi kako je Mario Balotelli potpisao novi ugovor s klubom", objavila je Nice.

Balotelli je stigao u Nicu tijekom prošloga ljeta i u svojoj je prvoj sezoni sa 15 pogodaka bio među najzaslužnijima što je klub s Azurne obale prvenstvo okončao na trećem mjesto te će ovoga ljeta igrati kvalifikacije za nastup u Ligi prvaka.

S Nicom je talijanski napadač potpisao ugovor na jednu sezonu, a prema izvorima bliskim klubu, sada je produžio ugovor na još dvije sezone.

Balotelli se nada kako će dobrim igrama u Nici gdje se odlično snašao izboriti svoje mjesto u talijanskoj reprezentaciji za nastup na Svjetskom prvenstvu u Rusiji koje će se održati od 14. lipnja do 15. srpnja sljedeće godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije