Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mario na masaži

Pogledajte kako se Balotelli našao u neugodnoj situaciji: "Uf, kako boli!"

Mario Balotelli
Foto: screnshot/youtube
12.01.2018.
u 18:23

Balotelli se ništa nije promijenio, a to pokazuje i novi video koji je postao hit na internetu

Mario Balotelli ima vrlo burnu nogometnu karijeru tijekom koje je radio mnoge glupe stvari, a često je svojim potezima znao i nasmijati. Talijan se uopće nije promijenio, a to pokazuje i novi video koji je postao hit na internetu. 

Balotelli se našao u neugodnoj situaciji. Tijekom masaže bio okrenut fizioterapeut te je u jednom trenutku uzviknuo: "Uf, kako boli!"

Fizioterapeut mu odgovorio: "Pa nije to ništa strašno" 

Mario se od muke primio za glavu...

 

Dosad je u svojoj karijeri radio svakave nepodopštine. Jednom je s bratom želio ući u ženski zatvor, a drugi put je mlade nogometaše gađao pikado strelicama.

Često je punio stupce žutog tiska, kao onda kada je bio igrač Manchester Cityja te je posjetio striptiz klub dva dana uoči utakmice iako je tadašnji menadžer Roberto Mancini zabranio izlaske.

Nestašni Mario nekim je svojim postupcima ostavljao ljude u nevjerici kao onda kada je zapalio kupaonicu dok je s prijateljima na njezinom prozoru palio vatromet...

Mario Balotelli
1/24

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije