Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski par izgubio

Marin Čilić treći put u karijeri osvojio PBZ Zagreb Indoors

Marin Cilic (1)
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
1/11
10.02.2013.
u 18:17

Marin Čilić je treći put u karijeri osvojio PBZ Zagreb Indoors. Hrvatski je tenisač u finalu pobijedio Austrijanca Jurgena Melzera sa 6:3, 6:1. Hrvatski tenisači Ivan Dodig i Mate Pavić izgubili su u finalu turnira parova

- U finalu sam pružio najbolju igru ove godine - naglasio je Marin Čilić, koji je dosad igrao u 16 finala.

- Lani sam gledao mečeve i žalio što nisam nastupao, rekao sam si da ću pokušati više nikad ne ozlijediti se. Danas sam odigrao briljantan meč - kazao je Marin.

Marin voli igrati u Zagrebu, a posebno se zahvalio publici, koje je dolazila gledati turnir od prvog dana

- Melzer je u jednom trenutku malo izgubio živce, bilo je par sumnjivih lopti, ali to se događa na turnirima. Nastavio sam dalje dobro igrati a on je potonuo - podvukao je Čilić, kojem je to treći naslov u Zagrebu.

Naš Marin je tako osvojio osmi turnir u karijeri i postao prvi Hrvat koji je osvojio turnir u Umagu i Zagrebu.

- Bio je sjajan turnir, hvala organizatoru, Goranu, Ljubi, sucima, linijskim sucima, pogotovo danas skupljačima loptica - kazao je Melzer, koji je na kraju prvog seta otišao s terena nakon što se požalio da linijski suci sude odluke protiv njega.

Hrvatski tenisači Ivan Dodig i Mate Pavić izgubili su u finalu turnira parova na PBZ Zagreb Indoorsu od Juliana Knowlea i Filipa Polašeka sa 3:6, 3:6.

Dodig i Pavić nisu uspjeli pronaći igru kojom bi pobijedili druge nositelje austrijsko-slovačku kombinaciju Knowle - Polašek. Naši tenisači nisu došli do niti jedne prilike za oduzimanje servisa suparnicima tijekom manje od sat vremena igre. Knowle i Polašek izgubili su samo četiri poena nakon prvog servisa, dok su Dodig i Pavić imali 11 aseva, ali su daleko slabije igrali nakon drugog servisa.

Komentara 2

PE
peugeot
18:32 10.02.2013.

Bravo Cili ! Najzad ponovo poceo igrati pravi tenis. A sad pokazi onima koji ne vjeruju u tvoje teniske mogucnosti da nikako nisi "macji kasalj". Idemo !

DU
Deleted user
06:31 11.02.2013.

Dobar je ovaj pobjednički kipić. Poručuje: Čelinđer na kvadrat!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije