Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP turnir

Čilić pobijedio Kozlova za četvrfinale u londonskom Queen's Clubu

Marin Čilić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
22.06.2017.
u 14:30

U četvrtfinalu će Čilić igrati protiv još jednog Amerikanca Donalda Younga

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u londonskom Queen's Clubu, on je u 2. kolu svladao Amerikanca Stefana Kozlova sa 6:0, 6:4 nakon samo sat i pet minuta igre. 

Protiv 19-godišnjeg Amerikanca, trenutačno 149. igrača svijeta, Čilić je odigrao gotovo savršen prvi set koji je dobio sa 6:0 za samo 24 minute. Čilić je u toj dionici susreta napravio samo tri neprisiljene pogreške stvarajući odličnim reternima stalni pritisak na Kozlova. To se posebice vidjelo na drugom servisu Amerikanca, Čilić je osvojio osam od 10 poena koji su se igrali na drugi servis Amerikanca.

Drugi je set bio izjednačeniji prvenstveno jer je Čilić počeo više griješiti. Ipak, Međugorac je nastavio sa sigurnom igrom na svom servisu, poglavito nakon ubačenog prvog početnog udarca, dok je priliku za "break" dočekao u sedmoj igri i odmah ju iskoristio.

U četvrtfinalu će Čilić igrati protiv još jednog Amerikanca Donalda Younga.

Komentara 2

DU
Deleted user
14:59 22.06.2017.

Daj se sad zacopraj molim te izjavama kak si predobar i prezadovoljan igrom i kak ces osvojiti wimbledon, jasno je da cilu ceka debakl na wimbledonu kad dominira na turniru gdje se svi trude ispast u prvom kolu i pripremit se za grand slam.

DU
Deleted user
16:23 23.06.2017.

Kako frajer iznervira svojim tenisom,nemoguc je,na lopticu krece tek kad mu dode na metar,sve ga iznenadi dobiva lagane balone na pol terena i reagira tak sokirano hice se za njom iznenadeno,pa kaj si corav ili imas cerebralnu paralizu, covjek ima reakciju babe od 100 godina stvarno odi doktoru nek ti provjere koordinaciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije