Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORUKA NA FACEBOOKU

Marin Čilić objavio loše vijesti: Bila je ovo teška odluka

Marin Čilić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
07.11.2019.
u 10:26

"Morat ću se podvrgnuti jednom ili više manjih zahvata na koljenu koji će me odvojiti od terena sljedećih nekoliko tjedana, što znači da neću moći nastupiti na Davis cupu ove godine."

Marin Čilić na Facebooku je objavio da ove godine neće igrati za Hrvatsku na Davis cupu koji se u novom formatu u studenome održava u Madridu.

"Zadnja godina i pol za mene su doista bile pravi izazov, i fizički i mentalni. Iako sam svakodnevno provodio puno vremena kako bih tijelo održavao zdravim i prevenirao ozljede, ponavljajuća ozljeda koljena koja me muči još od juniorskih dana zadavala mi je sve više i više problema. Liječnički tim mi je sredinom godine savjetovao da je najbolje za mene podvrgnuti se operaciji koljena kako bih ozbiljnije riješio problem. Međutim, ustrajnost s moje strane očito se isplatila jer sam se upravo vratio s pregleda koji je pokazao da je koljeno u puno boljem stanju nego sredinom godine i operacija u ovom trenutku neće biti potrebna", napisao je Čilić i dodao:

"Bez obzira na te dobre vijesti, svejedno ću se morati podvrgnuti jednom ili više manjih zahvata na koljenu koji će me odvojiti od terena sljedećih nekoliko tjedana, što znači da neću moći nastupiti na Davis cupu ove godine. Jako sam se veselio biti opet dio tima i atmosfere u kojoj smo lani podignuli pobjednički pehar. Bez obzira na ovu tešku odluku s moje strane, sigurno ću biti najvjerniji navijač naše reprezentacije, za koju vjerujem da će nas opet učiniti ponosnima. Svima vama želim zahvaliti na podršci, posebno kroz ovakve, teške trenutke u mojoj karijeri. Dat ću sve od sebe da zdraviji, motiviraniji i spremniji nego ikad uđem u sezonu 2020."

Prvi susret koji će branitelj naslova imati na rasporedu bit će 18. studenoga protiv Rusije, a dva dana potom slijedi okršaj protiv domaćina Španjolske. Izbornik Krajan prvotno je na popis stavio Marina Čilića, Bornu Ćorića, Matu Pavića, Nikolu Mektića i Ivana Dodiga, no sada će morati zamjenu za Čilića koji je trenutačno 31. igrač svijeta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije