Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grand Slam

Marin Čilić ispao u osmini finala Australian Opena

Marin Čilić
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
20.01.2019.
u 11:12

Bio je to njihov šest međusobni dvoboj, a Španjolcu je ovo druga pobjeda

Marin Čilić zaustavljen je u osmini finala Australian Opena. Na prvom Grand Slamu sezone u Melbourneu najbolji hrvatski tenisač i igrač svijeta izgubio je nakon četiri sata igre od Španjolca Roberta Bautiste Aguta (24. na ATP listi) sa 7:6(6), 3:6, 2:6, 6:4, 4:6.

Bio je to njihov šest međusobni dvoboj, a Španjolcu je ovo druga pobjeda.

Marin Čilić
1/7

Obojica su dobro ušla u meč i do 4:4 svako je držao svoj servis. I tada je Španjolac prvi napravio 'break', ali je već u sljedećem gemu Marin uzvratio. Prvi set odlučivala je 13. igra u kojoj je naš tenisač bio uspješniji s 8-6.

No, u nastavku meča za Čilića kreću problemi. U drugom setu kod 4:3 za Bautistu Aguta naš je tenisač dvaput spasio 'break' loptu, ali ne i treću. Nakon oduzetog servisa Španjolac je stigao do izjednačenja u meču (6:3).

Početkom sljedećeg seta Marin je ponovno izgubio svoj servis, a Roberto je napravio 'break' i kod 2:4. Treći set osvojio je sa 6:2.

Sredinom četvrtog seta Međugorac je pritisnuo suparnika, imao je dvije 'break' prilike kod vodstva 3:2, ali se Španjolac spasio. Ponovno je Marin zaprijetio kod 5:4, imao je dvije vezane set lopte na Robertov servis i prvu je iskoristio. 

Pobjednika je odlučio peti set. Marin je kod 4:4 spasio dvije 'break' lopte, ali je Španjolac iskoristio treću i stigao do prednosti.

Roberto Bautista Agut zadržao je svoj servis i stigao do druge pobjede nad Marinom Čilićem.

Komentara 13

Avatar Forte
Forte
12:31 20.01.2019.

Nema sto ovo nije sramotno , Bautista je fantastican igrac , pobjeda nad Djokovicem u Kataru i osvojen turnir mu je jos vise podiga samopouzdanje

Avatar Point_of_view
Point_of_view
12:26 20.01.2019.

Ako želiš protiv igrača, kao što je Bautista Agut, pobijediti, ne smiješ praviti previše neprisiljenih pogrešaka. Na žalost Marin ih pravi previše, a Bautista ne poklanja ništa.

VJ
vjekoslav44
11:57 20.01.2019.

opet se ,,novinar" sramoti sa glupim opisom meča koji uz put Večernji List nije pratio pa sam morao rezultat meča pratiti preko srpskih medija sramota

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije