Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTIV BRAZILA

Krajan objavio popis: Čilić i Dodig vraćaju se u Davis Cup reprezentaciju

Marin Čilić
Reuters
04.09.2015.
u 13:38

Zbog ozljede je otpao Marin Draganja, uz Dodiga najbolji hrvatski tenisač u konkurenciji parova.

Izbornik hrvatske Davis Cup reprezentacije Željko Krajan objavio je, četiri dana prije roka za prijavu, popis igrača za predstojeći gostujući susret kvalifikacija za Svjetsku skupinu protiv Brazila u Florianópolisu.

U sastavu su Marin Čilić, koji je zbog ozljede propustio susret prvog kola u ožujku protiv Srbije, Borna Ćorić, Ivan Dodig (kojem će to biti prvi nastup od susreta s Velikom Britanijom preklani u Umagu) i Franko Škugor.

Zbog ozljede je otpao Marin Draganja, uz Dodiga najbolji hrvatski tenisač u konkurenciji parova.

Susret Brazila i Hrvatske na rasporedu je od 18. do 20. rujna, a održat će se u resortu Costão do Santinho na zemljanoj podlozi.

Očekuje se da će sastav Brazila biti objavljen u utorak 8. rujna, a u postavi će vjerojatno biti Thomaz Bellucci, João Souza, Marcelo Melo i Bruno Soares.

>> Predivan je osjećaj vratiti se na središnji teren

Komentara 1

MA
mađar
09:06 05.09.2015.

naprije se treba zahvaliti Krajanu zbog tog sto je pozvo velikog domoljuba Dodiga. Sad mu je Hrvatska dobra kada ne moze nikog vise pobjediti. Zadnji poziv mu se nije uklapao u njegov program. Kada je dobivao pozivnice za Umag i i Zagreb onda je Hrvatska bila dobra. No, izgleda da je kum naredio da ga se pozove. Sramota za savez i cijelu Hrvatsku.Moze se stidjeti ,ako se odazove. Raduje nas svaki njegov poraz. Neka se registrira za Brazil i trci za lovomm a nasa lijepa domovina Hrvtaska moze bez takvih izdajica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije