Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
London

Marin Čilić pobijedio Gillesa Müllera i izborio finale u Queen's Clubu

Marin Čilić
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
24.06.2017.
u 17:21

Marin je u polufinalu pobijedio Luksemburžanina Gillesa Müllera, prošlotjednog pobjednika turnira Hertogenboschu, sa 6:3, 5:7, 6:4

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić izborio je finale ATP turnira u londonskom Queen's Clubu, ukupno 29. u karijeri. Marin je u polufinalu pobijedio Luksemburžanina Gillesa Müllera, prošlotjednog pobjednika turnira Hertogenboschu, sa 6:3, 5:7, 6:4. Međugorac će ponedjeljak biti šesti igrač svijeta!

U prvom setu Marin je suparniku oduzeo servis u šestom gemu iskoristivši drugu 'break' loptu. Naš je tenisač zaprijetio i u osmom gemu, ali je Muller spasio obje 'break' prilike.

Marin je i početkom drugog seta pritisnuo Gillesa, ali u treće gemu nije iskoristio čak tri 'break' lopte. Luksemburžanin je za razliku od našeg tenisača iskoristio šansu u 12. gemu, dobio je tri 'break' prilike te je drugu iskoristio.

Drugi set je osvojio sa 7:5. Marin je u odlučujućem setu čekao svoju priliku i iskoristio je. U sedmom je gemu oduzeo servis suparniku te osvojio treći set sa 6:4.

Čilić će u finalu igrati protiv pobjednika susreta Dimitrov - Lopez.

Komentara 3

MO
mobitel20
18:41 24.06.2017.

Bravo Marine. Gledao sam, igra obecava. Idemo dalje...

DU
Deleted user
18:03 24.06.2017.

Bravo cim ga ja iskritiziram odmah proigra frajer,nadam se da ce nastavit tak i na wimb.

PE
peugeot
19:29 24.06.2017.

To, "Cili"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije