Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI NAPADAČ

Mariju Mandžukiću ponudili su 3 mil. €, evo što im je odgovorio

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
12.08.2019.
u 15:18

Sevilla je bivšem hrvatskom reprezentativcu ponudla ugovor od tri milijuna eura godišnje

Hoće li Mario Mandžukić ostati u Juventusu ili će karijeru nastaviti u nekom drugom klubu, ostaje otvoreno pitanje.

Hrvatski je napadač kod novog trenera Juventusa Maurizija Sarrija u drugom planu pa mediji često izvještavaju o klubovima koji bi rado doveli Mandžukića.

Hrvat je bio blizu prelaska u Manchester United, no transfer se nije realizirao, a prijelazni rok u Engleskoj je završio.

Danas se pojavila informacija o povratku u Španjolsku. Mandžukić je igrao za Atletico Madrid, a sada ga želi Sevilla.

Andaluški klub bivšem hrvatskom reprezentativcu ponudio je tri milijuna eura godišnje, što je ovaj odbio. Naime, to mu je premalo jer u Juventusu zarađuje 4.5 milijuna po sezoni.

Strani mediji pišu i da postoji mogućnost da se Mandžukić vrati u Bayern, ovaj put kod Nike Kovača. A o toj temi se oglasio i Ivica Olić koji je Bavarcima preporučio koga da kupe:

– Mario Mandžukić! Da, 33 su mu godine, ali još je u njemu snage za najmanje dvije sezone. Bayern ne smije kupovati samo mlade igrače, trebaju mu i oni s iskustvom jer se bori na tri staze, želi prvenstvo, njemački kup, čim dalje u Ligi prvaka. Mandžukić je za hrvatsku reprezentaciju bio nevjerojatno važna karika. Odličan je kao uzor mlađim igračima i uvijek daje sve od sebe, na svakoj utakmici, na svakom treningu. Strahovito je fizički moćan, robustan... – rekao je Olić.

Ključne riječi

Komentara 10

JA
Jakopo
16:40 12.08.2019.

Evo što im je odgovorio????!! Gdje je odgovorio.

PR
prajdali100
15:55 12.08.2019.

Mandžo je bio i ostao legenda.

JG
jozagulikoza.guli
20:23 12.08.2019.

Jedva čekam kraj prijelaznog roka.Onda ćete, valjda, prestat trkeljat gluposti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije