Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Možda bude direktor

Marijev tata Mato Mandžukić trener limača Marsonije

'04.02.2013, Slavonski Brod, Hrvatska Mato Mandzukich, otac naseg slavnog reprezentativca Maria Mandzukica Photo: Ivica Galovic/PIXSELL'
Ivica Galovic/PIXSELL
18.04.2013.
u 21:51

Na skupštini Marsonijine nogometne škole Mati je, u svjetlu mogućeg osnivanja Akademije Olić – Mandžukić, ponuđeno i mjesto direktora škole

Mato Mandžukić, otac Bayernova reprezentativca Marija, novi je trener najmlađih nogometaša brodske Marsonije, limača. Trener čije je sportske gene naslijedio najbolji hrvatski nogometaš učit će brodske mališane prvim nogometnim koracima. Na skupštini Marsonijine nogometne škole Mati je, u svjetlu mogućeg osnivanja Akademije Olić – Mandžukić, ponuđeno i mjesto direktora škole, o čemu će se izjasniti naknadno. Novi je predsjednik Marsine škole nogometa Igor Đaković.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije