Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVORANSKO PH

Marijan Vlak: Ovo je rat, a ne nogomet

08.01.2009.
u 09:51

Zadar i Zagreb su oduševili, a Dinamo podbacio prvi dan natjecanja u drugoj skupini. Iako je trener Vlak poštedio Butinu, Calella, Slepičku, Balabana, Sivonjića, Moralesa, Ibaneza... modri su imali respektabilnu momčad i očekivao se bolji dojam. Vlak, koji je vođenje momčadi prepustio Braoviću, bio je razočaran na kraju dana.

– Ovo je rat, a ne nogomet. Previše je agresivnosti u duelima i, nažalost, ozlijedili su nam se Tadić (zglob) i Badelj (zadnja loža) te na njih više ne možemo računati – kazao je Vlak i priznao korektno da je Zadar bio bolji i zaslužio pobjedu. Je li mu uopće stalo do naslova prvaka u dvorani?

Pet tisuća gledatelja

– Naravno da jest! Ne volim gubiti nikada i učinit ćemo sve da bismo se plasirali dalje. U petak ćemo uvesti mnogo novih igrača – zaključio je Dinamov trener, koji je sinoć kompletirao kadar jer se priključio i Sammir. Zadrani su modre slomili pred gotovo 5000 gledatelja u zaglušujućoj atmosferi u kojoj su gosti dočekani kao nedavno Cibona. A zna se kako to izgleda u Zadru. Dinamovci su bili uspavani i neodgovorni u igri i to su platili porazom. Zadar je herojski odigrao i posljednju utakmicu protiv Intera kada je od 1:4 došao do 4:4 u posljednjim sekundama. Dvostruki pobjednik DPH Zagreb bez pogreške je odradio prvi dan, s lakoćom slomivši Osijek i Varteks. Pavlovićeva momčad djeluje impresivno.

Jedan navijač Zagreba

– Naša je obveza visok plasman na prvenstvu. Ne guramo se u prvi plan kao favoriti, ali nadam se da ćemo nastaviti ovim ritmom. Sa svima se možemo nositi – kazao je Zagrebov trener. Zagreb je, uz Zadar i Hajduk, jedina momčad koja na prvenstvu ima podršku s tribina. Bodri ga doslovce jedan jedini “bijeli anđeo” čiji poklici odzvanjaju dvoranom. Osvojio je čak i Tornado jer je žestoko navijao za Zadar protiv Intera. Dečko se zove Branimir Butković, ima 23 godine.

– Ostatak Bijelih anđela je zauzet pa ih ja jedini ovdje predstavljam. Doći ću i u petak na odlučujuće utakmice za prolaz. Moram biti uz svoj Zagreb – kazao je zanesenjak i avanturist sa Srednjaka.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije