Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi izvršni direktor HNS-a

Marijan Kustić za Večernji list: Želim već na jesen vratiti vatrene u Split

Marijan Kustić
Foto: Robert Anić/Pixsell
1/8
28.03.2019.
u 15:41

Svoj mandat u Saboru dat ću na raspolaganje, te se posvetiti HNS-u i Ličko-senjskoj županiji

Marijan Kustić danas je imenovan novim izvršnim direktorom HNS-a, a tako je i formalno postao drugi najznačajniji čovjek nogometnog Saveza, odmah do predsjednika Davora Šukera.

Istaknuti hadezeovac, koji je nedavno u borbi za Ličko-senjsku županiju pobijedio Damira Milinovića, zbog novonastale situacije dat će na raspolaganje svoj zastupnički mandat u Hrvatskom saboru.

- Ova funkcija u HNS-u je jako odgovorna, svjestan sam da ne mogu raditi odjednom tri stvari. Zato ću se odreći mjesta u Saboru, te se posvetiti HNS-u i svojoj Ličko-senjskoj županiji – rekao nam je Kustić

Otkrio nam je i koji će mu biti prvi koraci u HNS-u.

- Dosad sam kao direktor natjecanja i infrastrukture u HNS-u radio na boljitku našeg nogometa, a sada će mi se povećati ovlasti. Imam već dosta ideja, prvi je cilj povećati ulaganja u infrastrukturu. A jedan od glavnih ciljeva je da za 2-3 godine reprezentacija dobije nacionalni stadion. Također, napravit ću i neke kadrovske promjene unutar Saveza – rekao je Kustić, koji je već dugo vremena zagovaratelj povratka vatrenih na Poljud.

- Svaka hrvatska regija zaslužuje gledati vatrene, tako i Split. Sjest ćemo s ljudima iz Splita i vjerujem pronaći zajednički jezik. Nadam se da će već ove jeseni, na utakmicama protiv Mađarske ili Slovačke, Hrvatska igrati u Splitu.

>>> Pogledajte kolika je vrijednost hrvatskih igrača 

 

 

Komentara 4

EU
eugenkak
22:47 28.03.2019.

kaj oce opet crtanje kukastog kriza

MA
maki
21:01 28.03.2019.

A po struci konobar,eto sto sve moze kad si poslusnik i imas stranacku iskaznicu.

AR
Arger
08:56 29.03.2019.

Samo u Hrvatskoj.....Covjek koji ima zavrsenu u srednju skolu(SSS) moze biti župan,saborski zastupnik,izvrsni direktor HNS-a,clan nekoliko vaznih upravljackih i nadzornih odbora.Jednostavno da covjek nepovjeruje sto sve mozes postici kad si HDZ-ov stranacki poslusnik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije