Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPONZORI SE POVLAČE

Šarapova zbog dopinga ostaje bez milijunskog ugovora

Marija Šarapova
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
08.03.2016.
u 14:22

- Marija Šarapova je imala ugovor s TAG Heuerom do 31. prosinca 2015. Pregovarali smo o produljenju suradnje. S obzirom na sadašnju situaciju, švicarski proizvođač satova je prekinuo pregovore i odlučio ne obnavljati ugovor - objavila je francuska kompanija za luksuzne proizvode LVMH.

Ruska tenisačica Marija Šarapova počela je osjećati posljedice svoje objave da je na Australian Openu bila pozitivna na doping nakon što je u utorak elitni švicarski proizvođač satova TAG Heuer odlučio da neće obnavljati milijunski sponzorski ugovor s njom 

- Marija Šarapova je imala ugovor s TAG Heuerom do 31. prosinca 2015. Pregovarali smo o produljenju suradnje. S obzirom na sadašnju situaciju, švicarski proizvođač satova je prekinuo pregovore i odlučio ne obnavljati ugovor - objavila je  francuska kompanija za luksuzne proizvode LVMH.

Peterostruka pobjednica Grand slam turnira 28-godišnja Šarapova je u ponedjeljak na konferenciji za medije u Los Angelesu objavila kako je bila pozitivna na dopinškoj kontroli tijekom ovogodišnjeg Australian Opena igranog u siječnju u Melbourneu. Ruskinja, koja je u Melbourneu izgubila u četvrtfinalu od Amerikanke Serene Williams, izjavila je da je pismenim putem obaviještena o pozitivnom nalazu na supstancu meldonium za koji je priznala da je koristila zbog manjka magnezija u organizmu, a i kao prevenciju kako ne bi oboljela od dijabetesa.

>> Šarapova šokirala teniski svijet: Pala sam na doping-testu i preuzimam svu odgovornost

Komentara 1

MA
mariomaric930
16:03 11.03.2016.

Zasto je sada odbacuju,kada im je donosila milijune,naravno i sebi ali to je ona stara izreka,dok valjas svi te cijene a samo jedna pogreska i kao da nikada nisi ni postojao.Maria je pala na doping testu ,a pa sto ako je zena uzimala lijek koji spada u zastitu od dijabetesa kao prvo.Nema dokaza o nekom povecanju energije zbog uzimanja tog lijeka.To je sve prelomljeno na dvije strane.Prva Americka kontrola lijekova ne dopusta taj lijek,i zato je na listi dok se u Rusiji ili bilo kojem drugom dijelu Europe moze dobiti na recept.Mislim ja osobno ne bih Mariju ni u jednom pogledu stavio na listu nekog osudjenika.To je sve igra novaca i onih koji jos uvijek misle da ce to trajati vjecno.Na nasu srecu nece ,a na njihovu zalost nece niti ce ikada trajati vjecno.Sve ima svoj pocetak i kraj.Maria is the best i ona ce uvijek biti popularna i velika zvijezda sporta uopce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije