Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U NEVOLJI

Mariji Šarapovoj zbog prijevare prijeti sedam godina zatvora

Marija Šarapova
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
20.11.2017.
u 19:20

Ne samo da je Šarapova agresivno promovirala aktivnosti nego je i javno podupirala projekt. Time je postala dio urote - rekla je klijentica na sudu

Marija Šarapova (30) našla se na udaru indijskih vlasti i bude li osuđena mogla bi završiti u zatvoru. Naime, ruska tenisačica našla se u središtu skandala vezanog za prodaju luksuznih stambenih objekata.

Šarapovu se povezuje s jednim građevinskim projektom koji je trebao biti dovršen lani, ali gradnja objekta nikad nije počela. Klijentica koja je trebala kupiti luksuznu kuću žalila se sudu. Optužila je tvrtku Ballet by Sharapova za prijevaru. 

Marija Šarapova
1/8

- Ne samo da je Šarapova agresivno promovirala aktivnosti nego je i javno podupirala projekt. Time je postala dio urote - rekla je klijentica na sudu. 

Bude li osuđena, Mariju Šarapovu čeka i do sedam godina zatvora, a mogla bi platiti i veliku novčanu kaznu. Saslušanje na sudu nastavlja se 23. studenoga.

 

Whoopsie doopsieeee 👀

A post shared by Maria Sharapova (@mariasharapova) on

 

Home is where the ❤️ is. In other words, home is where the 'пломбир' ice cream is.

A post shared by Maria Sharapova (@mariasharapova) on

 

Premiere of #BattleOfTheSexes Glam by @hairbyadir @karayoshimotobua @chercoulter

A post shared by Maria Sharapova (@mariasharapova) on

Komentara 1

PO
PowerPoint
20:05 20.11.2017.

A gdje je taj projekt bio namijenjen? U kojem gradu, državi? Tko je klijentica? Onaj tko je pisao ovaj smiješni članak neka se vrati čišćenju toaleta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije