Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pauza ostavila traga

Šarapova: Povratak nakon kazne bio je težak, osjećala sam se loše i usamljeno

Marija Šarapova
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
25.12.2017.
u 10:22

Pisanjem dnevnika pokušavala je izbaciti misli iz glave. Prvi tjedni povratka nakon kazne bili su teški, osjećala se loše i bila je vrlo usamljena

Marija Šarapova u travnju se vratila na teniske terene nakon što je bila suspendirana 15 mjeseci zbog korištenja meldonija, zabranjene supstance od početka 2016. godine.

Dobila je dvije godine kazne, ali je Sportski arbitražni sud suspenziju skratio za devet mjeseci. Ruska tenisačica našla se na meti kritičara. I dok su je neki branili, mnogi su uvjereni da je svjesno varala. Posebno su ljutite bile njezine kolegice.

Marija Šarapova
1/8

U nedavnom intervjuu Marija je istaknula kako je pisanjem dnevnika pokušavala izbaciti misli iz glave. Prvi tjedni povratka nakon kazne bili su teški, osjećala se loše i bila je vrlo usamljena.

- Doživjela sam šok. Pauza je ostavila traga, ali su mnogi rekli da sam sada zrelija osoba. Neke stvari sam naučila. Nije lako ponovno igrati. Prvi meč je bio posebno težak. Sve je bilo pomalo napeto, ali kada je susret počeo osjetila sam kako je sve kako treba - rekla je Šarapova i dodalo:

- No pogodile su me neke druge stvari zbog kojih sam se osjećala loše i vrlo usamljeno.

Ruska tenisačica trenutačno je 59. igračica svijeta. Iskoristila je priliku kritizirati ITF.

- Nažalost, igrači nisu uključeni u rasprave o promjenama pravila. Uglavnom informacije saznajemo preko interneta. Mislim da to nije u redu, nešto bi valjda trebalo pitati i igrače - zaključila je Marija Šarapova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije