Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKIRAO REGIJU

Maribor suspendirao Zahoviča, no to nije konačna odluka zbog sramotnog ispada

Zlatko Zahovič
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/3
19.03.2018.
u 23:21

- Na današnjoj sjednici Zahovič je suspendiran. Konačna odluka oko statusa sportskog direktora bit će poznata idućih dana, kada će s njim biti obavljen razgovor.

Zlatko Zahovič sramotnim ispadom nakon poraza Maribora od Krškog 2:0 prema novinaru Dejanu Mitroviću zgrozio je regiju.

– Ti samo hoćeš provocirati. Čekaj malo, sine. Koliko ti je godina? Nedavno si imao obiteljsku tragediju, mislio sam da će te ona nečemu naučiti, ali ja bih rekao da nije – rekao je Zahovič aludiravši na to da je spomenuti novinar nedavno ostao bez oca.

Uslijedila je burna reakcija slovenske javnosti, a Zahovič je danas bio glavna tema upravnog odbora kluba, koji ga je do daljnjeg suspendiran.

- Na današnjoj sjednici Zahovič je suspendiran. Konačna odluka oko statusa sportskog direktora bit će poznata idućih dana, kada će s njim biti obavljen razgovor - stoji u priopćenju Maribora.

Komentara 11

LJ
ljeposava
06:15 20.03.2018.

mene ništa nije šokiralo jer ja živim u srbiji a ne u regiji ili regionu kako nam nameću, pozivam hrvatiće da se pobune, nedajte zajedničku državu više nikada, dosta je bilo ratova i muke, svaki na svome najbolje je rešenje

Avatar Sokol
Sokol
14:42 20.03.2018.

šta mu se ima ispričati. 90% novinara su mučko đubre koji bi prodali svoju obitelj za vijest

BL
bljak007
07:09 20.03.2018.

Kad će V.L. shvatiti da ne živi u regionu i da nas ne zanimaju neke prepirke i život u regionu. Nismo zajednička država, već samostalna republika Hrvatska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije