Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDA KLUBA

S Realom je osvajao trofeje, a sada najavio odlazak iz Madrida

Marcelo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
19.02.2019.
u 09:13

Mladi stoper šest mjeseci je u klubu, a čak pet puta je bio izabran za stopera mjeseca portugalske lige

Nakon što je u utakmici protiv Girone bio izravni krivac za pogodak kojim je Real Madrid izgubio tri boda, Brazilac Marcelo mogao bi završiti na klupi, a umjesto njega u prvu postavu mogao bi mladi Sergio Reguilon

Španjolski Cope piše kako to Marcelo nije najbolje primio i kako nakon 12 godina razmišlja o odlasku iz španjolske metropole. 

Kao najizgledniji kupac spominje se talijanski Juventus, a Talijani navodno već dugo žele dovesti Brazilca u svoje redove. 

Marcelo je u Real stigao 2007. godine iz  Fluminensea i u Madridu postao prava legenda kluba. Ipak, izgleda kako je došlo vrijeme rastanka. 

Real dovodi 'novog Ramosa' 

Eder Gabriel Militao nova je nada brazilskog nogometa. Neki će reći kako je odavno prestao biti nada i postao stoper svjetske kvalitete.

Igrač Porta prošlog je kolovoza stigao u Porto za samo četiri milijuna eura, a Portugalci će ga ovo ljeto prodati za 70 milijuna!

Real Madrid želi ga dovesti kako bi osnažio svoju obrambenu liniju. Također, zbog mogućnosti igranja na stoperskoj poziciji, ali i desnom beku, mnogi Edera nazivaju novim Sergiom Ramosom

Brazilca želi i talijanski prvak Juventus, ali čini se se kako će Eder put Madrida. 

– Nedostaje mi još samo potpis da postanem njihov igrač – rekao je za Marcu.

Ove sezone odigrao je 32 utakmice u svim natjecanjima i zabio tri gola te dvaput asistirao. 

>> Pogledajte tko su najplaćeniji nogometaši svijeta

Komentara 1

Avatar nekakav
nekakav
07:46 20.02.2019.

da, baš je on bio izravni krivac za gol... cijela momčad ove sezone ima problem u realizaciji, i sad bi on trebao biti krivac.. svašta. stvar je jednostavna, prošle sezone su u to vrijeme primili sličan broj golova, ali su ove dali upola manje nego prošle. a imaju.. zbilja ga imaju, najboljeg igrača svijeta, pa im nejde.. kako je to moguće? :) tko fali u jednadžbi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije