Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELI SVE RAZJASNITI

Marcelo Brozović zbog svjetski poznate ljepotice kreće u bitku s bivšim mužem Nine Morić!

Marcelo Brozović
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
19.12.2019.
u 18:16

- Sudac je proučio slučaj i odredio datum. Prepoznao je valjane elemente i ozbiljne optužbe za klevetu - poručio je Brozovićev odvjetnik.

Brojni talijanski mediji svojedobno su prenijeli vijest o navodnoj romansi našeg nogometaša Marcela Brozovića i Wande Nare. Veznjak Intera sada uzvraća udarac i ide u pravnu bitku.

Talijanski mediji sada navode da je za 12. ožujka zakazano suđenje protiv Fabrizija Corone, bivšeg supruga manekenke Nine Morić. Napominju da je cijela priča krenula od Coronea koji je objavio članak u kojem se navodi da je Brozović u ljubavnoj vezi s Narom.

- Sudac je proučio slučaj i odredio datum. Prepoznao je valjane elemente i ozbiljne optužbe za klevetu - poručio je Brozovićev odvjetnik.

I Brozović i Nara tvrde da nije bilo nikakve ljubavne afere i da je cijela priča izmišljena.

Podsjećamo, Wanda Nara postala je poznata nakon što je uništila prijateljstvo dvaju tadašnjih nogometaša Intera Maxija Lopeza i Maura Icardija. Od gospođe Lopez postala je gospođa Icardi, a svjetski mediji detaljno su pratili taj slučaj.

>> Pogledajte i galeriju Wande Nare

Marcelo Brozović
1/13


 

Komentara 1

ZE
Zeljo1
09:07 20.12.2019.

Deri Broz

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije