Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reprezentativac u problemima

Marcelo Brozović i trener De Boer neće još dugo moći zajedno

Milan, Marcelo BrozoviÄ? and a walk girlfriend in the center of Inter player and the Croatian National Marcelo BrozoviÄ? surprised for a walk with his girlfriend. Here he is walking in Corso Venezia after a visit to the boutique of
22.10.2016.
u 19:52

Milanski nogometni klub Inter potpuno je nesređen. Lako za onaj nesređeni dio u gornjem domu u kojem se mešetari dionicama, daleko je nesređeniji na travnjaku i tko zna kad će iz svega toga isplivati. Možda dok se ne sredi u uredima, neće biti reda ni na terenu.

‘Ostavio nas na cjedilu’

A na terenu i u svlačionici puno toga ne štima, dovoljno je pogledati kako Inter igra, na stranu što je pobijedio momčad Juventusa, i ćorava kokoš nabode zrno. Novi trener Frank De Boer, blago rečeno, nije se snašao.

Gledajući susret sa Southamptonom u Europskoj ligi, bio je to užas. Inter se branio, a prosječna engleska momčad držala mu je nogometnu školu u tehnici, taktici i disciplini.

Na teren je De Boer napokon vratio Marcela Brozovića, mjesec dana bio je na “hlađenju”. Prvo zato što je želio napustiti stadion kad je na poluvremenu zamijenjen, očito misleći da to nije zaslužio. Možda i nije zaslužio, ali trener je uvijek u pravu. I dok je bio izvan momčadi, objavljivao je fotografije s djevojkom, s prijateljima...

I to su mu zamjerili i navijači i trener, pa je “hlađenje” potrajalo. Sve do ovog četvrtka kad je zaigrao u prvoj momčadi Intera protiv spomenutih Engleza. Nije igrao dobro, zvuči gotovo nemoguće da je izgubio 22 lopte, da je taj inače tehnički jak igrač 16 puta krivo dodao. I onda, kao šlag na tortu – dobio je dva žuta kartona te je isključen.

– Ostavio je momčad na cjedilu – kazao je De Boer.

Istina je da je zbog gluposti dobio kartone, ali nije ih dobio zbog prigovora, dobio ih je u žaru borbe. Očito svjestan da ne igra dobro, pokušao je to kompenzirati agresivnošću. Za razliku od većine njegovih suigrača koji ni u tom dijelu igre nisu zadovoljili.

Životopis mu nije dobar

Nažalost, Brozović očito nije miljenik Franka de Boera i njih će dvojica ubuduće teško zajedno. Dobrim si je dijelom naš reprezentativac sam kriv. Kod Mancinija je igrao dobro i stalno, ali si je dopustio da ga u Zagrebu uhvate da vozi s previše alkohola u krvi i kroz crvena svjetla, a nije ni smio voziti jer je već bio kažnjen zbog ranijih prekršaja.

Ne misli valjda da novi trener nije proučio svakog igrača i da mu biografija Marcela Brozovića nije poznata?

No, želi li Brozovića kakav je bio prošle sezone, onda i trener mora nešto znati o psihologiji. Koliko danas vidimo po igri, ne samo da ima problema sa psihologijom igrača nego još više s igrom momčadi. Pa je sada samo pitanje hoće li prije odletjeti trener ili će Brozović na zimu promijeniti klub. Zajedno će teško dočekati proljeće.

Komentara 1

BU
Bubalamala
09:16 23.10.2016.

Nikad od njega profesionalca !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije