Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Marcelić: U Veroni nećemo otaljavati posao, želimo pobjedu

16.03.2019.
u 16:33

U sastav Mladosti vraća se vratar i kapetan Ivan Marcelić nakon kraćeg izbivanja zbog ozljede rebara

U novoj rundi Lige vaterpolskih prvaka Mladost večeras gostuje kod Verone (20.30), dok splitski Jadran dočekuje Spandau (19).

U sastav Mladosti vraća se vratar i kapetan Ivan Marcelić nakon kraćeg izbivanja zbog ozljede rebara.

– Fit sam potpuno, a na ozljedu sam i zaboravio. Iskoristio sam onih 10-ak dana dok nisam branio da se kroz plivanje i aerobiku malo tjelesno obnovim. Verona? Znam da smo daleko od Final Eighta, ali dok god postoje i teoretski izgledi, nećemo samo otaljavati posao nego ćemo se boriti. Ako ništa drugo, za bolji plasman. Verona igra praktično bez pravog sidraša, ali ima kvalitetu, a to je dokazala i pobjedama protiv Szolnokija i Olympiakosa – kaže Marcelić.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
20:35 16.03.2019.

otaljavati....ja bum riknul

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije