Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZI NAKON 5 GODINA

Marca tvrdi: Francuz dolazi u Barcelonu! Hoće li zbog njega morati otići Rakitić?

Lionel Messi i Ivan Rakitić
Foto: UESyndication/PIXSELL
1/5
14.05.2019.
u 23:13

Madriđani u subotu gostuju kod Levantea u posljednjem kolu španjolskog prvenstva, a Griezmannu će to biti posljednja utakmica za Madriđane čiji dres nosi od 2014. godine

Antoine Griezmann napušta madridski Atletico

Francuz je svoj odlazak iz kluba objavio putem videoporuke na Twitteru nakon sastanka s trenerom Diegom Simeoneom i sportskim direktorom kluba Miguelom Gilom Marinom.

- Bilo je ovo pet predivnih godina. Hvala svima za sve što ste napravili za mene, zauvijek ćete biti u mom srcu - rekao je Griezmann.

Kasnije je potvrda došla i od starne samog kluba. 

Madriđani u subotu gostuju kod Levantea u posljednjem kolu španjolskog prvenstva, a Griezmannu će to biti posljednja utakmica za Madriđane čiji dres nosi od 2014. godine.

Španjolska Marca već je otkrila i gdje bi Griezmann trebao nastaviti karijeru. Često su ga povezivali s Barcelonom, a čini se kako će Francuz napokon obući dres Blaugrane ovo ljeto. 

Kao logična zamjena nameće se prodaja Brazilca Coutinha koji nije zadovoljio od dolaska iz Liverpoola iako je moguće i da se u Barceloni odluče za prodaju Rakitića, a tada bi njegovo mjesto zauzeo Brazilac dok bi Griezmann otišao na lijevu stranu napada.

>>> Pogledajte vrijednost hrvatskih nogometaša

 

 

Komentara 10

80
8.000 eura, 8.000 eura!
23:55 14.05.2019.

Jad i bijeda od članka.

PR
prajdali100
23:43 14.05.2019.

Opet jadni uradak u kome sad seljakate Rakitića.Sutra je valjda ponovo na redu Modrić. Nemam riječi.

BL
Blatina19
02:54 15.05.2019.

Malo Modric pa Kovac pa Rakitic. Poveznica-sve laz.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije