Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PELLEGRINIJU KLIMAVA STOLICA

Marca: Real na ljeto želi Mourinha

Jose Mourinho
AFP
19.02.2010.
u 12:00

Španjolski dnevnik Marca objavio je u petak informaciju kako Real Madrid idućeg ljeta želi iz milanskog Intera dovesti Josea Mourinha.

Unatoč tome što su na početku aktualne sezone u svoje redove doveli velike zvijezde kao što su Cristiano Ronaldo, Kaka, Xabi Alonso ili, pak, Karim Benzema, Real ne oduševljava svoje navijače.

Nalaze se na drugom mjestu ljestvice Primere, sa dva boda zaostatka za Barcelonom, ali ispali su u Kupu kralja od niželigaša Alcorcona, a ostvarili su i loš rezultat (poraz 1:0) u prvom ogledu osmine finala Lige prvaka, protiv Lyona na Gerlandu.

Poslije tog poraza pročulo se da pozicija sadašnjeg trenera Manuela Pellegrinija nije nimalo stabilna te da ispadanje u Ligi prvaka gotovo sigurno znači razlaz s Čileancem.

U Realu su sada shvatili kako im treba, osim karizmatičnih igrača, i karizmatični trener, a po navodima Marce prva njihova opcija je 47-godišnji Portugalac Jose Mourinho, trenutačno trener milanskog Intera, a druga je Španjolac na kormilu Liverpoola Rafael Benitez.

Ništa konkretno se osim toga ne navodi, kao ni izjave neke od strana. Možemo se tek prisjetiti kako je Mourinho jednom najavio da mu preostaje još voditi jedan od dva najjača kluba u španjolskoj Primeri, a isto tako ne bi bilo čudno da poželi raniji odlazak iz Intera, ako ne ostvari uspjeh ove sezone u Ligi prvaka s tim klubom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije