Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARC WILMOTS:

Kad gledam Hazarda, vidim Zidanea, stalno se razvija i važan je igrač za Chelsea

Eden Hazard
Foto: Reuters (Ilustracija)
13.03.2015.
u 18:45

- Ne bismo ga trebali uspoređivati s Ronaldom ili Messijem. On će ići svojim putem, a ne njihovim. Ima potencijal da postane jedan od pet najboljih igrača svijeta - rekao je Wilmots

Belgijski izbornik Marc Wilmots dao je kompliment Edenu Hazardu usporedivši ga sa Zinedineom Zidaneom, no smatra da ga se ne bi trebalo uspoređivati s trenutno najboljim igračima svijeta.

- Velik je talent. Kad njega gledam, vidim Zidanea, stalno se razvija. S asistencijama i golovima, važan je igrač za Chelsea - rekao je Wilmots i dodao:

- Ima samo 23 godine, ali već šest godina igra kao profesionalac. Ne bismo ga trebali uspoređivati s Ronaldom ili Messijem. On će ići svojim putem, a ne njihovim. Ima potencijal da postane jedan od pet najboljih igrača svijeta. Dobra stvar je da si ne stvara pritisak, sve prihvaća opušteno. Nema egotripove, timski je igrač, a momčad mu je na prvom mjestu, zato ga poštujem.

>> Jose Mourinho: Hazard želi ostati, dobit će novi ugovor

Komentara 2

DU
Deleted user
21:07 13.03.2015.

Hazard je ipak drugaciji tip igraca od Zidana...meni imponira njegova pokretljivost i zalaganje,djeluje kao da ima neogranicenu kolicinu energije

Avatar germanikus
germanikus
19:01 13.03.2015.

Hahahahahaha...uspoređivati Hazarda sa Zidanom je dobar vic!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije